cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #11 askimcokpardon dedi: Örnek bir video varsa atabilir misiniz? Scrpy için. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ama isterseniz ben discorddan ekran açıp gösterebilirim size benimde telefonum redmi 9t ayarları aynıdır zaten.
askimcokpardon dedi: Örnek bir video varsa atabilir misiniz? Scrpy için. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ama isterseniz ben discorddan ekran açıp gösterebilirim size benimde telefonum redmi 9t ayarları aynıdır zaten.
askimcokpardon Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.165 Çözümler 11 3 Mayıs 2022 #12 cumali_032 dedi: Yok hocam ama isterseniz ben discorddan ekran açıp gösterebilirim size benimde telefonum redmi 9t ayarları aynıdır zaten. Genişletmek için tıkla... Rehber: Telefon ekranınızı bilgisayara yansıtın bu konu bana yardımcı olur mu? Dediğiniz yazılım sanırım.
cumali_032 dedi: Yok hocam ama isterseniz ben discorddan ekran açıp gösterebilirim size benimde telefonum redmi 9t ayarları aynıdır zaten. Genişletmek için tıkla... Rehber: Telefon ekranınızı bilgisayara yansıtın bu konu bana yardımcı olur mu? Dediğiniz yazılım sanırım.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #13 askimcokpardon dedi: Rehber: Telefon ekranınızı bilgisayara yansıtın bu konu bana yardımcı olur mu? Dediğiniz yazılım sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet hocam olur isterseniz de bende videolu olarak gösterebilirim.
askimcokpardon dedi: Rehber: Telefon ekranınızı bilgisayara yansıtın bu konu bana yardımcı olur mu? Dediğiniz yazılım sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet hocam olur isterseniz de bende videolu olarak gösterebilirim.
20 Percent Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2016 Mesajlar 3.872 Çözümler 9 3 Mayıs 2022 #14 Vysor diye bir program var. Bu işe yarıyor.
askimcokpardon Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.165 Çözümler 11 3 Mayıs 2022 #15 Peki telefonu hoparlör gibi kullanabileceğim bir uygulama, yazılım var mı?
20 Percent Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2016 Mesajlar 3.872 Çözümler 9 3 Mayıs 2022 #16 askimcokpardon dedi: Peki telefonu hoparlör gibi kullanabileceğim bir uygulama, yazılım var mı? Genişletmek için tıkla... AudioRelay ve SoundWire uygulamaları işini görür sanırım.
askimcokpardon dedi: Peki telefonu hoparlör gibi kullanabileceğim bir uygulama, yazılım var mı? Genişletmek için tıkla... AudioRelay ve SoundWire uygulamaları işini görür sanırım.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #17 20 Percent dedi: Vysor diye bir program var. Bu işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Vysor çok kopuyor ve kalitesiz.144p görüntü veriyor ayarlardan arttırmak istiyorsun premium paralı üyelik istiyor.Benim önerim Scrpy dostum.
20 Percent dedi: Vysor diye bir program var. Bu işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Vysor çok kopuyor ve kalitesiz.144p görüntü veriyor ayarlardan arttırmak istiyorsun premium paralı üyelik istiyor.Benim önerim Scrpy dostum.
askimcokpardon Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.165 Çözümler 11 4 Mayıs 2022 #18 20 Percent dedi: AudioRelay ve SoundWire uygulamaları işini görür sanırım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. SoundWire adlı uygulamayı denedim baya iş gördü.
20 Percent dedi: AudioRelay ve SoundWire uygulamaları işini görür sanırım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. SoundWire adlı uygulamayı denedim baya iş gördü.