BySerhat Hectopat Katılım 1 Ekim 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2017 #1 Ben müziklerimin telefonumda hafıza kaplamasını istemiyorum. Bunun için internet gerektirmeyen bir program ya da bir yöntem var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2017
Ben müziklerimin telefonumda hafıza kaplamasını istemiyorum. Bunun için internet gerektirmeyen bir program ya da bir yöntem var mı ?
Sharpei Avcısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2015 Mesajlar 1.863 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2017 #2 Fizy var. Ama Turkcell için. Bir bakın derim. Onun dışında yüklenebiliyorsa Google Drive`a yükleyebilirsiniz.
Fizy var. Ama Turkcell için. Bir bakın derim. Onun dışında yüklenebiliyorsa Google Drive`a yükleyebilirsiniz.
BySerhat Hectopat Katılım 1 Ekim 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2017 #3 Malesef Vodafone
Sharpei Avcısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2015 Mesajlar 1.863 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2017 #4 Siz yinede bir bakın Google Play`a. Yoksa APK araştırabilirsiniz.
Z ZubizukTumTum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 1.385 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2017 #5 Spotify Premium.
Murtaza Ali SARITÜRK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2016 Mesajlar 1.187 Makaleler 8 Çözümler 4 Yer KAHRAMANMARAŞ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 6 Mart 2017 #6 ZubizukTumTum dedi: Spotify Premium. Genişletmek için tıkla... Arkadaş, internet gerektirmeyen ve telefonda yer kaplamayan bir uygulama istiyor.
ZubizukTumTum dedi: Spotify Premium. Genişletmek için tıkla... Arkadaş, internet gerektirmeyen ve telefonda yer kaplamayan bir uygulama istiyor.
Z ZubizukTumTum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 1.385 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2017 #7 Murtaza Ali SARITÜRK dedi: Arkadaş, internet gerektirmeyen ve telefonda yer kaplamayan bir uygulama istiyor. Genişletmek için tıkla... Spotify premium da indirdikten sonra internet gerekmiyor zaten. İnternetli deseydi zaten Spotify Free derdim.
Murtaza Ali SARITÜRK dedi: Arkadaş, internet gerektirmeyen ve telefonda yer kaplamayan bir uygulama istiyor. Genişletmek için tıkla... Spotify premium da indirdikten sonra internet gerekmiyor zaten. İnternetli deseydi zaten Spotify Free derdim.
Murtaza Ali SARITÜRK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2016 Mesajlar 1.187 Makaleler 8 Çözümler 4 Yer KAHRAMANMARAŞ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 6 Mart 2017 #8 ZubizukTumTum dedi: Spotify premium da indirdikten sonra internet gerekmiyor zaten. İnternetli deseydi zaten Spotify Free derdim. Genişletmek için tıkla... Başlığa dikkat etseydiniz anlardınız. Telefon hafızasını kullanmadan diye başlıyor. Arkadaşın istediği imkansız aslında.
ZubizukTumTum dedi: Spotify premium da indirdikten sonra internet gerekmiyor zaten. İnternetli deseydi zaten Spotify Free derdim. Genişletmek için tıkla... Başlığa dikkat etseydiniz anlardınız. Telefon hafızasını kullanmadan diye başlıyor. Arkadaşın istediği imkansız aslında.
Sharpei Avcısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2015 Mesajlar 1.863 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2017 #9 Murtaza Ali SARITÜRK dedi: Başlığa dikkat etseydiniz anlardınız. Telefon hafızasını kullanmadan diye başlıyor. Arkadaşın istediği imkansız aslında. Genişletmek için tıkla... İmkanı var. Başta bir yere depolanabilir yada, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama banada biraz fazla göründü ne yalan söyleyeyim.
Murtaza Ali SARITÜRK dedi: Başlığa dikkat etseydiniz anlardınız. Telefon hafızasını kullanmadan diye başlıyor. Arkadaşın istediği imkansız aslında. Genişletmek için tıkla... İmkanı var. Başta bir yere depolanabilir yada, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama banada biraz fazla göründü ne yalan söyleyeyim.
Murtaza Ali SARITÜRK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2016 Mesajlar 1.187 Makaleler 8 Çözümler 4 Yer KAHRAMANMARAŞ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 7 Mart 2017 #10 Sharpei Avcısı dedi: İmkanı var. Başta bir yere depolanabilir yada, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama banada biraz fazla göründü ne yalan söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Bulut sürücülerinde depolanabilir ama internet gerektirmeyen diyor arkadaş. Yani hem internet gerektirmeyip hemde müziklerin telefon hafızasında olmamasını istiyor. Yani imkansızı.
Sharpei Avcısı dedi: İmkanı var. Başta bir yere depolanabilir yada, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama banada biraz fazla göründü ne yalan söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Bulut sürücülerinde depolanabilir ama internet gerektirmeyen diyor arkadaş. Yani hem internet gerektirmeyip hemde müziklerin telefon hafızasında olmamasını istiyor. Yani imkansızı.