Telefon harici disk olarak kullanılabilir mi?

huseyin007w

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bir program indirmem gerekiyor fakat bilgisayarımda hiç yer yok. Telefonumu kablo ile PC'ye disk olarak gösterip onun içerisine kurma gibi bir şansım var mı acaba? Dosyayı başka bir PC'ye taşımam gerekiyor. Normalde telefonu bağlayınca dosya alıp verebiliyorum fakat ben programı kurmak isterken telefonun disk olarak görünmesinden bahsediyorum.

Fazlasıyla yavaş ve verimsiz çalışacaktır. Program için gereken yer kadar dosyayı telefonunuza dümdüz depolama olarak atın, programı bilgisayara kurun siz.
Atamıyorum maalesef depolama alanı çok küçük olduğu için. Şöye söyleyeyim. Hiç bir şey kurulu değilken bile 70gb boş yer var diskte. Eğer siz telefonu disk olarak kullanmanın yöntemini biliyorsanız lütfen anlatın yavaşta olsa ihtiyacim var şuan.

Hocam diyorum ki PC'deki fazla dosyaları, program olmayan belgeleri telefonunuza depolayın. PC'de açılan yere de programı kurabilirsiniz. Sık çalıştıracağınız bir programı telefondan kullanmak yavaş olacaktır ama depolama için telefonunuzu kullanırsanız PC'de açılacak boşluğa programı kurup çalıştırırsınız. Direkt telefonu PC'ye dahil bir disk olarak kullanmayı bilmiyorum onun dışında.

Hocam bende diyorum ki bilgisayarda suan hiç bir program yüklü değil windows dışında. İçindeki depolama alanı 120gb. Benim indirmem gereken dosya 90gb. Pc de Chrome den başka yüklü program yok! Dosya da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…