Tablette SIM kart girişi yok. Telefonumda Vodafone tarifemde YouTube sınırsız var. Telefonun ekranını nasıl tablete aktarırım? Ya da telefona SIM kart takıp bunu kullanabileceğim bir aparat var mı?
Normalde internet açtığında sayılmıyor. USB sayılır mı ki?USB üzerinden ağ paylaşma vardı telefondan tablete çalışır mı bilmem ama PC'de çalışıyordu.
Sayılmıyor.Normalde internet açtığında sayılmıyor. USB sayılır mı ki?
Hostpot olduğu için muhtemelen kendi internetinden yer. Pda net adlı uygulama ile dene.Normalde internet açtığında sayılmıyor. USB sayılır mı ki?
O uygulamadan yemiş olmaz mı interneti?Hostpot olduğu için muhtemelen kendi internetinden yer. Pda net adlı uygulama ile dene.
Telefonda root var ise her türlü olur da rootsuz şekilde pda net uygulaması ile yapılıyor. Test edebilirsiniz. İnterneti paylaşın o uygulama ile daha sonra biraz takılın sonra normal internetden mi yemiş diye bakın.O uygulamadan yemiş olmaz mı interneti?
Yada mesela tabletten YouTube açarsam telefonda YouTubeden harcadım gözükür mü?
İnternetdeki AceTeq isimli biri ile niye sorunum olsun ki@recco gereksiz beğenme atmanın nedeni nedir? Bir sıkıntı mı var, hayırdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.