DeadsCrazy Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 6 23 Kasım 2022 #1 Telefonumda sınırsız YouTube paketimi nasıl bilgisayarımda kullanabilirim? Kotamda gidiyor.
oblivion4ever Kilopat Katılım 29 Temmuz 2017 Mesajlar 189 Çözümler 3 23 Kasım 2022 #2 Kablosuz ağ erişim noktası (hotspot) kurmayı denediniz mi?
Dohc Vtec Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2016 Mesajlar 1.348 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #3 Vınn gibi bir cihaz varsa hattınızı içine takip pcye bağlayarak kullanabilirsiniz.
DeadsCrazy Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 6 23 Kasım 2022 #4 Dohc Vtec dedi: VINN gibi bir cihaz varsa hattınızı içine takip PC'ye bağlayarak kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok. oblivion4ever dedi: Kablosuz ağ erişim noktası (hotspot) kurmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Ortak erişim noktası açabiliyorum orada netim gidiyor.
Dohc Vtec dedi: VINN gibi bir cihaz varsa hattınızı içine takip PC'ye bağlayarak kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok. oblivion4ever dedi: Kablosuz ağ erişim noktası (hotspot) kurmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Ortak erişim noktası açabiliyorum orada netim gidiyor.
Negative Sir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Asker (Teğmen) 23 Kasım 2022 #5 Kullanılmaz hocam. O paket uygulama içindir belki bilgisayara kuracağınız emülatör ile çalışabilir.
DeadsCrazy Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 6 23 Kasım 2022 #6 Negative Sir dedi: Kullanılmaz hocam. O paket uygulama içindir belki bilgisayara kuracağınız emülatör ile çalışabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.
Negative Sir dedi: Kullanılmaz hocam. O paket uygulama içindir belki bilgisayara kuracağınız emülatör ile çalışabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.