Bilgisayar Saati Decapat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #1 Telefonumdaki hoparlör kısmını nasıl temizleyebilirim hasar vermeden? İçi tozla dolu, telefonun içini vesaire açmak istemiyorum telefoncuya verip.
Telefonumdaki hoparlör kısmını nasıl temizleyebilirim hasar vermeden? İçi tozla dolu, telefonun içini vesaire açmak istemiyorum telefoncuya verip.
QrShot Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 677 Çözümler 1 29 Mart 2024 #2 Pek bir yöntemi yok açıkcası içi açılmadığı sürece.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.663 Çözümler 26 Yer Konsantiniyye 29 Mart 2024 #3 Ben kürdan alıp ucunu peçete ile sarıp temizliyordum sorun olmuyordu.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.502 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #4 Bilgisayar Saati dedi: Telefonumdaki hoparlör kısmını nasıl temizleyebilirim hasar vermeden? İçi tozla dolu, telefonun içini vesaire açmak istemiyorum telefoncuya verip. Genişletmek için tıkla... En kolayı eski bir diş fırçasını kullanabilirsiniz. Her türlü elektronik cihaz üzerinde tertemiz yapar. Gene de tozlar çıkmazsa kürdan ve peçete yardımı ile alır.
Bilgisayar Saati dedi: Telefonumdaki hoparlör kısmını nasıl temizleyebilirim hasar vermeden? İçi tozla dolu, telefonun içini vesaire açmak istemiyorum telefoncuya verip. Genişletmek için tıkla... En kolayı eski bir diş fırçasını kullanabilirsiniz. Her türlü elektronik cihaz üzerinde tertemiz yapar. Gene de tozlar çıkmazsa kürdan ve peçete yardımı ile alır.
Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2024 #5 Bilgisayar Saati dedi: Telefonumdaki hoparlör kısmını nasıl temizleyebilirim hasar vermeden? İçi tozla dolu, telefonun içini vesaire açmak istemiyorum telefoncuya verip. Genişletmek için tıkla... Ben sakızla temizliyordum. Dikkat edin içinde sakız kalmasın.
Bilgisayar Saati dedi: Telefonumdaki hoparlör kısmını nasıl temizleyebilirim hasar vermeden? İçi tozla dolu, telefonun içini vesaire açmak istemiyorum telefoncuya verip. Genişletmek için tıkla... Ben sakızla temizliyordum. Dikkat edin içinde sakız kalmasın.