SASUKE_M Picopat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 253 14 Kasım 2023 #1 Telefondan CapCut'tan anime editleri yapıyordum ve artık amv edit yapmak istiyorum. Hangi uygulamayı öneriyorsunuz?
Telefondan CapCut'tan anime editleri yapıyordum ve artık amv edit yapmak istiyorum. Hangi uygulamayı öneriyorsunuz?
TheSubhan Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 456 Çözümler 1 14 Kasım 2023 #2 SASUKE_M dedi: Telefondan CapCut'tan anime editleri yapıyordum ve artık amv edit yapmak istiyorum. Hangi uygulamayı öneriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Alight Motion kesinlikle.
SASUKE_M dedi: Telefondan CapCut'tan anime editleri yapıyordum ve artık amv edit yapmak istiyorum. Hangi uygulamayı öneriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Alight Motion kesinlikle.
SASUKE_M Picopat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 253 14 Kasım 2023 #3 TheSubhan dedi: Alight Motion kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Öğrenmesi zor mu?
TheSubhan Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 456 Çözümler 1 14 Kasım 2023 #4 SASUKE_M dedi: Öğrenmesi zor mu? Genişletmek için tıkla... Ben de senin gibi amv editleri yaptığım için biliyorum ama evet zor.
SASUKE_M dedi: Öğrenmesi zor mu? Genişletmek için tıkla... Ben de senin gibi amv editleri yaptığım için biliyorum ama evet zor.
SASUKE_M Picopat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 253 14 Kasım 2023 #5 TheSubhan dedi: Ben de senin gibi amv editleri yaptığım için biliyorum ama evet zor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
TheSubhan dedi: Ben de senin gibi amv editleri yaptığım için biliyorum ama evet zor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.