Telefon için klavye önerisi

Che Guevara

Hectopat
Daha fazla  
Bazı sebeplerden dolayı bir süre bilgisayar oynayamayacağım. Telefondan GeForce NOW'a bağlanıp klavye ve mouse takınca mouse sıkıntı yok ama klavyede çoğu tuş çalışmıyor. Sanırım böyle bir şey almam lazım.
https://www.hepsiburada.com/lunatic...Lunatic+Gamer+Shop&url_src=and-product-detail
Attığım klavye rastgele bir klavye yanlış ürün önermeyin diye.

Böyle klavye alıp memnun, kesinlikle GeForce NOW'da çalışan bir öneri istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Buundan alıp bir de mouse ve dönüştürücü alabilrsin ama benim önerim blutooth aletler alman hem telefon buna güç veremez hem de iyi bir deneyim sunmaz. Bence Logitech'in varsa bunungibi birleyinini blutootluysa al blutoosth değilse alma minik klavye mouse al.

Dönüştücü ve usb çoğatlıcı, mouse da var. Bu tip mini klavyeler çalışıyor ama hangileri iyidir bilmiyorum. Bluetooth şekilde yapacak olsam boşuna ek masrafa girmiş olacam.

Dönüştücü ve USB çoğatlıcı, mouse da var. Bu tip mini klavyeler çalışıyor ama hangileri iyidir bilmiyorum. Bluetooth şekilde yapacak olsam boşuna ek masrafa girmiş olacağım.

Kanka hem şarjı biter hem de telefon güç sağlayamaz dönüştürücüyle mouse en faydalısı.

Dönüştücü ve USB çoğatlıcı, mouse da var. Bu tip mini klavyeler çalışıyor ama hangileri iyidir bilmiyorum. Bluetooth şekilde yapacak olsam boşuna ek masrafa girmiş olacağım.

Ya da Xbox Controller alabilirsin.

Kanka hem şarjı biter hem de telefon güç sağlayamaz dönüştürücüyle mouse en faydalısı.

Ya da Xbox Controller alabilirsin.
Mouse ve gamepad'de sorun yaşamıyorum klavyede de sadece çoğu tuş çalışmıyor. Gamepad titreşimi dahi çalışıyor.

Mouse ve Gamepad'de sorun yaşamıyorum klavyede de sadece çoğu tuş çalışmıyor. Gamepad titreşimi dahi çalışıyor.

Kanka işte pek portu yoksa yapabileceğin en üyi seçim telefonda ve tablette Xbox Controller veya MSI gg Force GC30 almak.

Kanka işte pek portu yoksa yapabileceğin en üyi seçim telefonda ve tablette Xbox Controller veya MSI gg Force GC30 almak.
Bende zaten GC20 V2 var Xbox koldan tek farkı kablolu olması. GC30 da dongle ile çalışıyor. Usb çoğatlıcı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…