Telefon için mining programı önerisi

qqqq191

Femtopat
Daha fazla  
Elımde 4 5 adet telefon var verus coin kazıyorum 10mh ile verim alamıyorum. Acaba bılgısı olan baska program ya da coin kazanlar var mı? Bir de bu telefonlar 8 ıslemcılı acaba dıyorum. Windows kurup rtp mi kazsam? Sımdıden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon için en karlı görünen verus coindi ve öyle kaldı. Telefon madenciliğinden düzgün bir gelir elde edemezsin. Zamanında denemelerim oldu şarj harcamaktan pilin ömrünü tüketmekten öteye gidecek bir iş değil. O telefonları 2. el satışa koysan ve satsan o zaman kar elde edersin.

Telefon için en karlı görünen verus coindi ve öyle kaldı. Telefon madenciliğinden düzgün bir gelir elde edemezsin. Zamanında denemelerim oldu şarj harcamaktan pilin ömrünü tüketmekten öteye gidecek bir iş değil. O telefonları 2. el satışa koysan ve satsan o zaman kar elde edersin.
hep sarjda kalacak hıc cıkarmıcam 10 mh bosa gıtmesın ekranlarında sorun var cıhazların sanırım suan 20 cent vs 24 saatte cok dusuk kalıyor wındows mu kursam tele ne yapsam

Telefonlara Windows kuramazsın. Bazı cihazlara uğraşıpta kuran çok bilgili insanlar var ama çok nadir bir durum. Yani kuramazsın. Telefonlar sürekli şarjda kalacak ve yarın bir gün pillerin ya da adaptörlerin arıza yapıp yangın riski çıkaracağını da bilemezsin. Bence riskli bir durum çünkü o cihazlar sürekli şajda kalmak için üretilmemiş.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı