Telefon için SD Card önerisi

Nocthyr

Decapat
Daha fazla  
Hocalarım konu yukarıdaki gibi. Telefonum için bir hafıza kartı istiyorum; sadece fotoğraf, video ve dosya aktarmak için. Tablet - telefon - PC arası dosya aktarımı için kullanacağım.

Telefonum: Samsung Galaxy A55 (1TB'a kadar destekliyor.)
Tabletim: Samsung Galaxy Tab S9 FE+ (1TB'a kadar destekliyor.)

Edit: Bir konuda 'Samsung EVO' diye bir bellek önerildiğini gördüm. Iyi midir?

Merhaba. Elimde birkaç tane Samsung EVO Plus (eski versiyon), bir tane de Sandisk Ultra var, hiçbiri beni üzmedi ama belli bir kalitenin üzerindeki tüm hafıza kartları benzer performansı veriyor telefonlar için.

Bu arada SD kartlar pek güvenilir veri depolama ürünleri değiller, ansızın bozulup sizi ver kaybıyla baş başa bırakabilirler. Mümkünse kablo veya Quick Share gibi kablosuz çözümlerle dosya aktarın veya flash bellek/harici SSD kullanın.

Merhaba. Elimde birkaç tane Samsung EVO Plus (eski versiyon), bir tane de SanDisk Ultra var, hiçbiri beni üzmedi ama belli bir kalitenin üzerindeki tüm hafıza kartları benzer performansı veriyor telefonlar için.

Bu arada SD kartlar pek güvenilir veri depolama ürünleri değiller, ansızın bozulup sizi ver kaybıyla baş başa bırakabilirler. Mümkünse kablo veya Quick Share gibi kablosuz çözümlerle dosya aktarın veya flash bellek/harici SSD kullanın.

Veri aktarimindan cok ekstra depolama icin de istiyorum biraz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı