Telefon ile Smart TV kontrolü mümkün mü?

leone1907

Kilopat
Android Smart TV'yi Android telefon ile kumanda etmek, sesli komut kullanmak mümkün mü?

Android Smart TV'yi Android telefon ile kumanda etmek, sesli komut kullanmak mümkün mü?

Televizyonların kendisinde böyle bir özellik yok benim bildiğim kadarıyla, telefonlarda uygulamalar falan var ama onlarda ne kadar iyi çalışır orasını bilemem.

Televizyonların kendisinde böyle bir özellik yok benim bildiğim kadarıyla, telefonlarda uygulamalar falan var ama onlarda ne kadar iyi çalışır orasını bilemem.

Hayır hocam yanlış biliyorsunuz ama Android için uygulaması var ise çalışıyor bizde finlux televizyon var ses ve telefondan kontrol edilebiliyor

Hayır hocam yanlış biliyorsunuz ama Android için uygulaması var ise çalışıyor bizde finlux televizyon var ses ve telefondan kontrol edilebiliyor

Hocam bende dedim ki sonuçta 3. parti uygulamalar oldukları için ne kadar verimli çalışırlar onu bilemiyorum dedim.

uyumlu bir televizyonsa uygulamayala halledebilirsiniz

Hocam yanlış hatırlamıyorsm google tv den yapılıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…