Telefon ile Windows 11 ISO nasıl yazdırılır?

grasyy

Femtopat
Daha fazla  
FreeDOS laptopuma Windows 11 kurmak istiyorum ancak baska PC yok. Tel ile USB'ye Windows 11 ISO kurabiliyormuşuz fakat merak ettiğim şeyler var. Mesela BitLocker kilidini kaldırabiliyor muyuz? Rufus'daki gibi ya da onunla kurduktan sonra eksik bir şey çıkar mı?

İnternete kafeye gidip hazırlayabilirsin.

Hocam play Store'de bile belli uygulamalarla oluyor. Fakat ben aylar öncesinde eski bozuk androidimden zar zor Linux ISO'su yazdırmıştım. ISO writer vesaire aratırsanız zaten fazlaca uygulama bulursunuz. En kötü 1 veya 2 uygulama denemeniz gerekebilir. Her zaman tam olarak yazamıyorlar.

Teşekkürler deniyeyim o zaman ben.

OTG kablo varsa Rufus unoffical veya Ventoy unoffical adlı uygulamalarla yazdırılabiliyor. Reklam izlemek gerekiyor bunun için de.

Disk sıfırlanacağı için evet kalkar.

Bir şey soracağım şimdi normalde Rufus'dan sonra BIOS'da Secure Boot falan açıyoruz aynı işlem burada gerekli mi? Çünkü uygulamada direkt Secure Boot seçeneği var yazdırırken.Deneme amaçlı direkt boot menüsüne girip kurmaya çalışsam, işe yaramazsa sorun oluşurmu?

Son düzenleme:
Uygulamadaki Secure Boot ve BIOS'taki Secure Boot'u kapatıp işlemlere başlamak daha sağlıklı olur hocam. Windows ISO'ları genel olarak sorun çıkarabildiinden kapatmak daha sağlıklı olur.

Uygulamadaki Secure Boot ve BIOS'taki Secure Boot'u kapatıp işlemlere başlamak daha sağlıklı olur hocam. Windows ISO'ları genel olarak sorun çıkarabildiinden kapatmak daha sağlıklı olur.

Anladım sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…