Ventoy uygulaması ile Windows 10 ISO dosyasını flasha yazdırdım 5 GB idi galiba flashı normal PC'ye takınca bicimlendirin uyarısı gelmiyor ve Windows 10 dosyası 5GB görünüyor. Bununla FreeDOS bilgisayara kurulum yapabilir miyim?
Ventoy uygulaması ile Windows 10 ISO dosyasını flasha yazdırdım 5 GB idi galiba flashı normal PC'ye takınca bicimlendirin uyarısı gelmiyor ve Windows 10 dosyası 5GB görünüyor. Bununla FreeDOS bilgisayara kurulum yapabilir miyim?
Yapamayabilirsiniz de. Şahsen Ventoy'da Windows iso'larıyla ilgili sorunlar yaşıyorum. Linux İso'larının %70-%80'ninde sıkıntı çıkarmıyor ama nedense Windows'larda genelde sıkıntı çıkıyor. İşlemleri doğru yapmışsınız. Sıkıntı çıkarsa da sorun İso'da. ''İlla beni rufusla bir usbye tek yazdır.'' Diye inat ediyordur olmazsa.
Yapamayabilirsiniz de. Şahsen Ventoy'da Windows ISO'larıyla ilgili sorunlar yaşıyorum. Linux ISO'larının %70-%80'ninde sıkıntı çıkarmıyor ama nedense Windows'larda genelde sıkıntı çıkıyor. İşlemleri doğru yapmışsınız. Sıkıntı çıkarsa da sorun ISO'da. "illa beni Rufus'la bir USB'ye tek yazdır." diye inat ediyordur olmazsa.