RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.565 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #1 Birkaç gündür arıyorlardı. Klasik hangi partiye oy vereceğimi sordular ben de doldurdum. Açıkçası bir şey olacağını sanmıyorum ama annem keşke doldurmasaydın dedi, içime bir şüphe düştü. Bir şey olur mu sizce?
Birkaç gündür arıyorlardı. Klasik hangi partiye oy vereceğimi sordular ben de doldurdum. Açıkçası bir şey olacağını sanmıyorum ama annem keşke doldurmasaydın dedi, içime bir şüphe düştü. Bir şey olur mu sizce?
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.630 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #2 Başına bir şey gelmez. Araştırma şirketleri tarafından yapılan anketler bunlar. Twitter'da vb. karşına çıkan sonuçlar bu şekilde elde ediliyor.
Başına bir şey gelmez. Araştırma şirketleri tarafından yapılan anketler bunlar. Twitter'da vb. karşına çıkan sonuçlar bu şekilde elde ediliyor.
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.565 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #3 AtakoHelikopteri dedi: Başına bir şey gelmez. Araştırma şirketleri tarafından yapılan anketler bunlar. Twitter'da vb. karşına çıkan sonuçlar bu şekilde elde ediliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim düşündüğüm gibiymiş. Dolandırıcı bile olsalar sadece tuşlama yaptığım içinde herhangi bir sorun olmaz diye umuyorum.
AtakoHelikopteri dedi: Başına bir şey gelmez. Araştırma şirketleri tarafından yapılan anketler bunlar. Twitter'da vb. karşına çıkan sonuçlar bu şekilde elde ediliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim düşündüğüm gibiymiş. Dolandırıcı bile olsalar sadece tuşlama yaptığım içinde herhangi bir sorun olmaz diye umuyorum.
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.630 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #4 Başına bir şey gelmesi çok düşük bir ihtimal bence. Stres olmana gerek yok.