Telefon İlk Alındığında Yapılması Gerekenler

Evet, arkadaşlar sonunda bu kadar karmaşık telefon havuzundan bir telefon seçtim ve en hayırlısının Galaxy J7 Prime olduğuna karar verdim ve aldım. Bu demek oluyor ki artık telefon konuları ile bazı ''teknoloji dehalarının'' kafasını meşgul etmeyeceğim (çok darıldım onlara). Neyse asıl konumuza dönelim, gençler telefonu aldım ilk olarak ne yapılması gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tarayıcı olarak opera mini öneriyor ve telefonunun güvenliği açısından esed kurmanı söylüyorum.

Samsung'un kendi güvenlik ayarı var zaten McAfee ile anlaşıp bunu telefona koymuş cihaz bakımı kısmında bu seçenek var, ekstra bir şey kurmaya gerek yok.

Telefonun hayırlı olsun bize kırılmış olabilirsin ama defalarca benzer soru sorduğun için ister istemez bir tepki olabiliyor.

J7 Prime kamera ve ekran dışında genel olarak başarılı bir model. Ekranı da kötü değil ama sonuç olarak bir Amoled değil.

Google hesabına giriş yap.
Kullanacağın uygulamaları yükle.
Samsung account oluştur.
Galaxy Apps'ten uygulamaları güncelle.
Hayırlı olsun
Bu arada kimi kastettiğini anladım

Google hesabına giriş yap.
Kullanacağın uygulamaları yükle.
Samsung account oluştur.
Galaxy Apps'ten uygulamaları güncelle.
Hayırlı olsun
Bu arada kimi kastettiğini anladım
Onlar kendilerini biliyorlar, teşekkürler.
Artık kırgın değilim, teşekkürler

Samsung hesabı kullanmana hiç gerek yok. Ancak tema gibi bazı durumlar için özelleştirme yapacaksan kullanmak şart.
Google hesabı ile devam et.
Cihazı tamamen güncel tut.
Kullanmadığın uygulama ve programları kaldır. Kaldırma engeli olanlar için devre dışı bırak. Böylece daha uzun kullanım sağlayacaksın.
Samsung J7 Prime ben bir sene kullandım.
Tarayıcı olarak Samsung İnternet bence çok iyi.
Antivirüs kullanmadım gerek yok bende özel yerlere giriş yapmıyorsanız.
Cihaz 128 GB hafıza kartını sorunsuz destekliyor. Ben kullandım.
Oyun oynarken grafikleri en düşük ayarda tutarsan eğer iki ile üç saat arası oyun oynatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…