E efe.varoll Decapat Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 542 Çözümler 2 17 Haziran 2020 #11 rodya.exe dedi: Arkadaşlar konuda açamıyorum sadece konulara girebiliyorum yeni oldu bu hatayı alıyorum sosyale girilmiyor konuyla alakasız ama konuda açamıyorum an unexpected database error occurred. Please try again later. Hatası alıyorum yardım edecek var mı? Genişletmek için tıkla... Bende de oldu az önce bilgisayarı yeniden başlat düzelir muhtemelen. Ben sadece Google'ı açıp kapattım oldu ama sen garanti yap
rodya.exe dedi: Arkadaşlar konuda açamıyorum sadece konulara girebiliyorum yeni oldu bu hatayı alıyorum sosyale girilmiyor konuyla alakasız ama konuda açamıyorum an unexpected database error occurred. Please try again later. Hatası alıyorum yardım edecek var mı? Genişletmek için tıkla... Bende de oldu az önce bilgisayarı yeniden başlat düzelir muhtemelen. Ben sadece Google'ı açıp kapattım oldu ama sen garanti yap
rodya.exe Centipat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 145 Çözümler 1 Yer Cehennem Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #12 efe.varoll dedi: Bende de oldu az önce bilgisayarı yeniden başlat düzelir muhtemelen. Ben sadece Google'ı açıp kapattım oldu ama sen garanti yap . Genişletmek için tıkla... Tarayıcıyı kapatıp açtım oldu teşekkürler.
efe.varoll dedi: Bende de oldu az önce bilgisayarı yeniden başlat düzelir muhtemelen. Ben sadece Google'ı açıp kapattım oldu ama sen garanti yap . Genişletmek için tıkla... Tarayıcıyı kapatıp açtım oldu teşekkürler.