Telefon kapalıyken içerisindeki dosyalara ulaşılabilir mi?

Donanımsal bir konu bu bence telefon ölüyse depolama birimi çıkarılıp pc tarafından okunacak yardımcı bir parçaya takılıp okunabilir yada bir aynı model telefona takılıp okunması ümit edilir daha doğrusu ama baya bir donanım bilgisi gerekir.

Elektrik gönderimi olmuyor mu aralarında? Yanlış mı biliyorum emin değilim ama güç göndermediği için açılmıyor diye biliyorum.

Öyle bir şey yok, senin dediğin kilit ekranında MTP'nin açılmaması. Bu olay daha ileri seviye, eğer telefon MTK işlemcili ise yapılabilir, ama Qualcomm için bilmiyorum.

@Mehmet Duran Normal bir telefondan bahsetseydik, haklısınız; fakat çeşitli Xposedlerle bu engellenebiliyor. Ben de bunlardan birini kullanıyordum. Adını hatırlamıyorum. Xposed, 4.4.2 sürümüne aitti. Şu an 5.1.1 kullanmaktayım. Olurda 4.4.2 sürümüne dönersem bir şekilde onu bulup adını söylerim. Ben, alıntıladığım mesajda kendi cihazımdan bahsetmekteydim.

Ben size onun yaptığı işi söyledim zaten. Sen telefonu bağladığında sadece şarj et ibaresini seçersen zaten veri aktarımı olmaz, ama bu işin yazılım kısmı, Android kapalı haldeyken de dosya atabilirsin farklı yöntemler ile. Her anakarta özgü kurtarma yöntemleri oluyor, belirli noktalara kısa devre yaptırmak gibi. Ayrıca ben konu sahibinin sen olduğunu unutmuşum, kusura bakma. Bu yüzden her hangi bir telefon için diyorsun sandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…