B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 8 Haziran 2015 #11 Sorun yok. Belirtmem gerekirdi kendi cihazımda yaptıklarımı. Ben olsam bende genel düşünürdüm, benim hatam. Kusura bakmayın.
Sorun yok. Belirtmem gerekirdi kendi cihazımda yaptıklarımı. Ben olsam bende genel düşünürdüm, benim hatam. Kusura bakmayın.
Mekanik97 Hectopat Katılım 12 Şubat 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2016 #12 Mehmet Duran dedi: Öyle bir şey yok, senin dediğin kilit ekranında MTP'nin açılmaması. Bu olay daha ileri seviye, eğer telefon MTK işlemcili ise yapılabilir, ama Qualcomm için bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... MTK işlemcili ise yapılabilir demişsiniz nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz?
Mehmet Duran dedi: Öyle bir şey yok, senin dediğin kilit ekranında MTP'nin açılmaması. Bu olay daha ileri seviye, eğer telefon MTK işlemcili ise yapılabilir, ama Qualcomm için bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... MTK işlemcili ise yapılabilir demişsiniz nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz?