OyunHaberi Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #1 Telefonda bir hata gerçekleştiğinden kapattım. Açmaya çalıştığımda bu uyarıyı alıyorum ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2024
Telefonda bir hata gerçekleştiğinden kapattım. Açmaya çalıştığımda bu uyarıyı alıyorum ne yapmalıyım?
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 7 Ocak 2024 #2 Çözüldü: Xiaomi Your device is corrupt hatası
OyunHaberi Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #3 Infinix telefon kullanıyorum forumda kimse kullanmıyor, hiçbiri işe yaramıyor.
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 7 Ocak 2024 #4 OyunHaberi dedi: Infinix telefon kullanıyorum forumda kimse kullanmıyor, hiçbiri işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu deneyin birde hocam.
OyunHaberi dedi: Infinix telefon kullanıyorum forumda kimse kullanmıyor, hiçbiri işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu deneyin birde hocam.