Telefon klavye olarak nasıl kullanılır?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire RX 6650 XT 8Gb Gaming Nitro OC+ // i5 11400F (Stok fan) // Msı B560M Pro-E // Kıoxıa Excerıa G2 (1TB) // GF SERIES GF600 // Msı Vampiric 100R // Lenovo D24-20 // SteelSeries Prime // Xrades 80x30 MaousePad // Windows 11 Pro
Arkadaşlar selam. Kullandığım masaüstü bilgisayarımda kullandığım klavyem bozuldu. Yenisini alacak bütçem şu anlık yok. Telefonumu klavye olarak nasıl kullanabilirim? Veya kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
kullanamazsınız.

oyun falan için yani yoksa yazı yazmak istiyorsanız ekran klavyesi kullanın

Ekran köavyesi çok zor oluyor.

Ekran köavyesi çok zor oluyor.
Tabletiniz var mı? Eğer varsa ve win bağlantısı ile tableti 2. Ekran gibi dokunmatik olarak kullanabiliyorsanız tablet üzerinden ekran klavyesiyle çözersiniz. Ancak yoksa ve telefonu aynı şekilde bağlayabiliyorsanız telefonu da aynı şekilde kullanırsınız. Fakat tablet kadar efektif olmayacaktır.

Tabletim yok maalesef. Telefonda hiçbir şekilde yapılmıyor mu?

Tabletim yok maalesef. Telefonda hiçbir şekilde yapılmıyor mu?
Telefonunuz hangi marka? Eğerki samsung ise dex ile bağlamayı deneyin değilse win bağlantısı ile 2. ekran gibi kullanmanız için microsoft üzerinden bir şeyler yapıyorsunuz ancak ben hiç denemedim. Bunun ile ilgili videolar vardır youtube'de daha detaylı öğrenirsiniz hocam. Ancak tam olarak çalışır mı bilmiyorum.

iPhone 11.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…