Telefon konsol gibi nasıl kullanılır?

Makaleler
7
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0
Meslek
Yazılımcı
Selamlar;
Telefonu konsol gibi kullanmak istiyorum. Kablo ile bağlanması şart. Uygulama önerileriniz nedir?

Alternatifi var mı bilmiyorum ama Steam Link iyidir.
Kablolu bağlanmıyor sanırım?

Birde konuyu şöyle düzelteyim;
Bilgisayarda oyun oynamak için telefonu konsol gibi kullanacağım.

Bir videoda nasıl kurulum yapılacağı anlatılıyor ancak kablo ile değil maalesef.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuya benzer bir konu Reddit’te de açılmış. İnsanlar öneriler de vermiş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kablolu olmasını istiyorum çünkü wifi'de aşırı gecikme oluyor. Ayrıca konuda bahsedilen Remote Gamepad uygulamasını deneyecektim fakat güvenemedim. Açık kaynaklı olması önceliğimdir.

Kablolu olmasını istiyorum çünkü wifi'de aşırı gecikme oluyor.
İngilizce olarak kendiniz de araştırma yapmayı deneyin. Eğer arama motorları yetersiz kalırsa, Gemini gibi sohbet robotlarında derin araştırma yapın.

Açık kaynaklı olması önceliğimdir.
Açık kaynak uygulama ve programlar için F-Droid veya GitHub gibi web sitelerine bakın. Bu sitelerde aradığınız şeyi bulma olasılığınız var.

Ayrıca F-Droid’i uygulama olarak da kullanabilirsiniz.

Bu arada, artık Google Play Store’daki uygulamaların ne tür veri toplayıp paylaştığını, sayfadaki “Veri güvenliği” seçeneğinde görebilirsiniz. Buna göre uygulamaları indirip indirmemeyi seçebilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…