eskilerin meraklisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 10 22 Haziran 2021 #1 Merhabalar. Telefon kulaklığı alacağım ve elimde böyle bir aparat var. Acaba telefon kulaklığını buna takıp PC'de kullanabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2021
Merhabalar. Telefon kulaklığı alacağım ve elimde böyle bir aparat var. Acaba telefon kulaklığını buna takıp PC'de kullanabilir miyim?
S sorunlar yorarlar Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 715 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #2 eskilerin meraklisi dedi: Merhabalar. Telefon kulaklığı alacağım ve elimde böyle bir aparat var. Acaba telefon kulaklığını buna takıp PC'de kullanabilir miyim? Eki Görüntüle 1078540 Genişletmek için tıkla... Ben Samsung kulaklığına taktım sıkıntı yaşamadım.
eskilerin meraklisi dedi: Merhabalar. Telefon kulaklığı alacağım ve elimde böyle bir aparat var. Acaba telefon kulaklığını buna takıp PC'de kullanabilir miyim? Eki Görüntüle 1078540 Genişletmek için tıkla... Ben Samsung kulaklığına taktım sıkıntı yaşamadım.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.862 Makaleler 6 Çözümler 137 22 Haziran 2021 #3 Kullanırsınız. Bu ürünün amacı o. Mikrofon ve kulaklığı ayırıyor. Pembe olan mikrofondur büyük ihtimalle.
Kullanırsınız. Bu ürünün amacı o. Mikrofon ve kulaklığı ayırıyor. Pembe olan mikrofondur büyük ihtimalle.
MendelsOrange Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 1.150 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #4 Evet bu şekilde telefon kulaklığının hem mikrofonunu hem de ses çıkışını kullanabilirsin.
FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #5 O çoğaltıcı zaten boşuna üretildi, süs olsun diye. Tabi ki de kullanabilirsin.
hAllederiz Kilopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 1.122 Çözümler 2 22 Haziran 2021 #6 Evet sorunsuz kullanabilirsin. Siyah kablo ucuna kulaklığı takman gerekiyor.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.211 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 22 Haziran 2021 #7 Evet.
O omeerc Kilopat Katılım 11 Mart 2019 Mesajlar 714 Çözümler 4 22 Haziran 2021 #8 eskilerin meraklisi dedi: Merhabalar. Telefon kulaklığı alacağım ve elimde böyle bir aparat var. Acaba telefon kulaklığını buna takıp PC'de kullanabilir miyim? Eki Görüntüle 1078540 Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsiniz.
eskilerin meraklisi dedi: Merhabalar. Telefon kulaklığı alacağım ve elimde böyle bir aparat var. Acaba telefon kulaklığını buna takıp PC'de kullanabilir miyim? Eki Görüntüle 1078540 Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsiniz.
hAllederiz Kilopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 1.122 Çözümler 2 22 Haziran 2021 #9 FlexR dedi: O çoğaltıcı zaten boşuna üretildi, süs olsun diye. Tabi ki de kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Neden dalga geçiyorsun? İnsanların senin bildiğin konularla ilgili bilgisi olmak zorunda mı ?
FlexR dedi: O çoğaltıcı zaten boşuna üretildi, süs olsun diye. Tabi ki de kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Neden dalga geçiyorsun? İnsanların senin bildiğin konularla ilgili bilgisi olmak zorunda mı ?
Gorkemsss Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #10 FlexR dedi: O çoğaltıcı zaten boşuna üretildi, süs olsun diye. Tabi ki de kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dalga geçmene gerek yoktu sonuçta bilmemek değil öğrenmemek cahilliktir değil mi? Arkadaşta öğrenmek için sormuş.
FlexR dedi: O çoğaltıcı zaten boşuna üretildi, süs olsun diye. Tabi ki de kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dalga geçmene gerek yoktu sonuçta bilmemek değil öğrenmemek cahilliktir değil mi? Arkadaşta öğrenmek için sormuş.