I ıTroubLedı Kilopat Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2017 #1 Arkadaşlar masaustu bilgisayarimda iPhone kulakligimi mikrofon olarak nasil kullanabilirim ?Kulaklıkta mikrofon var. Yardimci olursaniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2017
Arkadaşlar masaustu bilgisayarimda iPhone kulakligimi mikrofon olarak nasil kullanabilirim ?Kulaklıkta mikrofon var. Yardimci olursaniz sevinirim.
T Tripping Hectopat Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 7 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2017 #2 Merhaba, Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Windows 10 kullanmaktayım, Iphone kulaklığını ses jakına taktığımda bilgisayardan uyarı almaktayım. Aparat kullanmadan yazılım ile Iphone kulaklığını hem stereo hem mik olarak kullanmam mümkün müdür acaba?
Merhaba, Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Windows 10 kullanmaktayım, Iphone kulaklığını ses jakına taktığımda bilgisayardan uyarı almaktayım. Aparat kullanmadan yazılım ile Iphone kulaklığını hem stereo hem mik olarak kullanmam mümkün müdür acaba?