Telefon kullanmak çok mu zararlı?

Aşırı telefon tablet ve benzeri cihazlar kullanmak bildiğime göre beyin zarında incelme ve tümöre sebep oluyormuş. Gerekmedikçe kullanmanızı tavsiye etmem. Şahsen ben sosyal medya kullanmayı bıraktım ve acayip güzel bir şey. Kimseye kendini kanıtlamak ve ne yaptığını göstermek zorunda değilsin ve kimsenin seni beğenmesine ihtiyaç duymamak ayrı bir öz güven sahibi olmanı sağlar.

Aşırı telefon tablet ve benzeri cihazlar kullanmak bildiğime göre beyin zarında incelme ve tümöre sebep oluyormuş. Gerekmedikçe kullanmanızı tavsiye etmem. Şahsen ben sosyal medya kullanmayı bıraktım ve acayip güzel bir şey. Kimseye kendini kanıtlamak ve ne yaptığını göstermek zorunda değilsin ve kimsenin seni beğenmesine ihtiyaç duymamak ayrı bir öz güven sahibi olmanı sağlar.

Evet bunu haberde de görmüştüm. Fakat bu zararı hangi yolla veriyor belli mi?

Zamanını sosyal medyaya fotoğraf yüklemek veya stalklamak gibi bomboş aktivitelere harcarsan, beynin körelir, evet. Ama, ne diyeyim, farklı dilde bir şeyler okumak, mizah, herhangi bir şey öğrenmek, beyni köreltmekten çok geliştirir diye düşünüyorum.

İçi boş medya, her zamanki gibi gayet kesin ve asılsız konuşuyor bu konuda da.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı