Telefon kullanmamak iyi bir şey mi?

1 aydır telefon kullanmıyorum, telefonum bozuk. Sizce telefon kullanmamak iyi bir şey mi?

Bu devirde telefon şart gibi bir şey. Çevrenizdekiler ile iletişim kurmanız gerek, artık çoğu işlem mobil cihazlarda, çoğu servis telefon numarası istiyor vs.

Bence değil, gün içerisinde Technopat'a uğrayıp haberlere vs. bakarım genelde. Banka işlemlerimi gerçekleştiririm, iletişim için de çok gerekli bir şey telefon.

Bence mantıklı. Uğraşacak daha önemli işleriniz oluyor.

Telefonu kullanırım ama sosyal medya için kullandığımı hiç hatırlamıyorum genelde işlerimi hallederim ondan sonra Full bilgisayar.

1 aydır telefon kullanmıyorum, telefonum bozuk. Sizce telefon kullanmamak iyi bir şey mi?

Hocam ben 6 ay telefonsuz kaldım ama şu an telefonum var hem de son model telefonsuzluğa alıştım şu an bile var ama kullanmıyorum fazla dışarı çıktığımda video ve fotoğraf çekmek dışında fazla bir şey yapmıyorum bağımlılığım gitti çok oyun oynayan birisiydim ama artık oyun oynarken sıkılıyorum bence güzel bir şey eskiden olsaydı hala oyun oynardım ama şu an çok kaliteli işler yapma peşindeyim yakın zamanda artık Reels videoları çekeceğim moda fotoğrafçılığı üzerine

Hocam en iyisidir. Kendinize vakit ayırabiliyorsunuz en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…