Telefon markaları anketi

En İyi Marka

• Oppo

Oy: 0 0,0%
  • OnePLus

• POCO

• Sony

• Motorola

• LG

• Infinix

• Omix

• Huawei

• Vivo

• Realme

• Casper

• Reeder

• General Mobile

• Oy verenlerin toplamı
    41

Lioren

Hectopat
Makaleler
8
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Model : Excalibur G770 1140-8EL0T-B
İşlemci : Intel i5-11400H 4.4GHz
Ekran Kartı : RTX 3050Ti 4GB 60W
RAM : 16GB (8x2)
SSD : Crucial 500GB
Ekran : 144Hz IPS 3ms
Haydi telefon markalarını oylayalım. Samsung fanboyu olarak Samsung diyorum.

Evdeki tek Samsung cihaz televizyonumuz. iPhone 5'ten beri sadece iPhone almışız.
Bir de 3 tane iPad Air 2'm var. Android bir telefonum hiç olmadı. O yüzden iPhone.

iPhone > Samsung > Mi serisi > Redmi serisi > Poco serisi
Şuanda iPhone kullanıyorum ve telefon değiştireceğim zaman canım hangi marka isterse ona yönelebiliyorum.
Yani 3. sıraya koyduğum Mi serisinden bir cihaza bile geçebilirim.

Telefonda Samsung, ama tablet gibi şeylerde Apple alırdım muhtemelen, konuda telefon olduğuna göre benim tercihim Samsung'un s serisinden olurdu.

Açıkçası Apple ürünlerindeki stabilite gerçekten rakiplerinin çok önünde. 2018 yılında çıkış yapmış iPhone XS bile bugün sizi performans ve kamera yönüyle tatmin edebilir. Fakat aynı yılda çıkan Galaxy S9 için aynı şeyleri söylemek biraz komik kaçar. Sonuçta, telefon artık güncelleme bile almıyor. :)

Açıkçası Apple ürünlerindeki stabilite gerçekten rakiplerinin çok önünde. 2018 yılında çıkış yapmış iPhone XS bile bugün sizi performans ve kamera yönüyle tatmin edebilir. Fakat aynı yılda çıkan Galaxy S9 için aynı şeyleri söylemek biraz komik kaçar. Sonuçta, telefon artık güncelleme bile almıyor. :)
Dediğinize katılıyorum bu sene hem XS hemde S9+ kullandım. S9+'da PC'den kendi yazılımını yükledim performans ve stabilite olması gereken seviyeye geldi. Ama son kullanıcı bilgisayardan yazılım atma ile uğraşamayacağı için bu bir istisnai durum neyse cümlenin sonunu toparlayamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı