Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 17 Temmuz 2022 #1 Şu an iPhone 6S kullanıyorum ve Vodafone 1 dişle 2 diş çekiyor çoğunlukla. Telefon modelimi yükseltirsem bu hız artar mı?
Şu an iPhone 6S kullanıyorum ve Vodafone 1 dişle 2 diş çekiyor çoğunlukla. Telefon modelimi yükseltirsem bu hız artar mı?
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 17 Temmuz 2022 #2 Rob dedi: Şu an iPhone 6S kullanıyorum ve Vodafone 1 dişle 2 diş çekiyor çoğunlukla. Telefon modelimi yükseltirsem bu hız artar mı? Genişletmek için tıkla... Sanmam o size yakın baz istasyonunun uzaklığı ve kalitesi ile alakalıdır.
Rob dedi: Şu an iPhone 6S kullanıyorum ve Vodafone 1 dişle 2 diş çekiyor çoğunlukla. Telefon modelimi yükseltirsem bu hız artar mı? Genişletmek için tıkla... Sanmam o size yakın baz istasyonunun uzaklığı ve kalitesi ile alakalıdır.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 17 Temmuz 2022 #3 zeki1981 dedi: Sanmam o size yakın baz istasyonunun uzaklığı ve kalitesi ile alakalıdır. Genişletmek için tıkla... Hocam peki sizce vodafoneden Türk Telekom’a geçmeli miyim faturasız kullanıyorum.
zeki1981 dedi: Sanmam o size yakın baz istasyonunun uzaklığı ve kalitesi ile alakalıdır. Genişletmek için tıkla... Hocam peki sizce vodafoneden Türk Telekom’a geçmeli miyim faturasız kullanıyorum.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 17 Temmuz 2022 #4 Rob dedi: Hocam peki sizce Vodafone'den. Türk Telekom'a geçmeli miyim faturasız kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kapsama olarak o daha kötü hocam Turkcell'e geçin.
Rob dedi: Hocam peki sizce Vodafone'den. Türk Telekom'a geçmeli miyim faturasız kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kapsama olarak o daha kötü hocam Turkcell'e geçin.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #5 Rob dedi: Hocam peki sizce vodafoneden Türk Telekom’a geçmeli miyim faturasız kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Türktelekom Vodafone'a göre hem kampanyaları hem internetin çekmesi ve altyapı bakımından daha iyi.
Rob dedi: Hocam peki sizce vodafoneden Türk Telekom’a geçmeli miyim faturasız kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Türktelekom Vodafone'a göre hem kampanyaları hem internetin çekmesi ve altyapı bakımından daha iyi.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 17 Temmuz 2022 #6 zeki1981 dedi: Kapsama olarak o daha kötü hocam Turkcell'e geçin. Genişletmek için tıkla... Hocam turkcell biraz pahalı bana göre, şuan vodafonede kalmalı mıyım hocam?
zeki1981 dedi: Kapsama olarak o daha kötü hocam Turkcell'e geçin. Genişletmek için tıkla... Hocam turkcell biraz pahalı bana göre, şuan vodafonede kalmalı mıyım hocam?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.969 Makaleler 13 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #7 Modeller arası çekim ve hız farkı var elbette. Yaşadığın sorunun operatör kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Modeller arası çekim ve hız farkı var elbette. Yaşadığın sorunun operatör kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 17 Temmuz 2022 #8 Rob dedi: Hocam Turkcell biraz pahalı bana göre, şu an Vodafone'de kalınır mı hocam? Genişletmek için tıkla... Taahhüt vermeyip Telekom'u deneyin belki size yakın bir yerde baz istasyonu vardır ya da bölgenizde kapsama alanı iyidir daha iyi hizmet alırsınız.
Rob dedi: Hocam Turkcell biraz pahalı bana göre, şu an Vodafone'de kalınır mı hocam? Genişletmek için tıkla... Taahhüt vermeyip Telekom'u deneyin belki size yakın bir yerde baz istasyonu vardır ya da bölgenizde kapsama alanı iyidir daha iyi hizmet alırsınız.
ReProof Kilopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.919 Makaleler 2 Çözümler 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #9 iPhone 6S 7 yıllık bir cihaz. Güncel bir model alırsanız bariz bir şekilde farkı göreceksiniz.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 17 Temmuz 2022 #10 zeki1981 dedi: Taahhüt vermeyip Telekom'u deneyin belki size yakın bir yerde baz istasyonu vardır ya da bölgenizde kapsama alanı iyidir daha iyi hizmet alırsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam ailemden başka biri Türk Telekom kullanıyor onun hattını kendi telefonuma taksam kaç diş çektiğine baksam olur mu?
zeki1981 dedi: Taahhüt vermeyip Telekom'u deneyin belki size yakın bir yerde baz istasyonu vardır ya da bölgenizde kapsama alanı iyidir daha iyi hizmet alırsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam ailemden başka biri Türk Telekom kullanıyor onun hattını kendi telefonuma taksam kaç diş çektiğine baksam olur mu?