Telefon mu, bilgisayar mı?

Ne için kullanacağına bağlı ve bütçen ne? Onun dışında ben bilgisayar derim.

İhtiyacım olduğundan değil de sizlerin hangisini tercih edeceğinizi merak ettiğim için sormuştum.
İşte bende onu diyorum, ihtiyacına göre değişir. Soruyu şöyle sormak daha mantıklı olurdu aslında "Hangisine daha çok bütçe ayırırsınız? Telefon mu, bilgisayar mı?"

Bilgisayar. Telefonumu sadece sosyal medya kullanmak ve arama yapmak için kullanıyorum, bilgisayardan ise dizi/film/video izliyor, arada oyun oynuyor, referans aldığım çizimlere bakıyorum.

Bende böyle bir ikilemde kalmıştım oyumu bilgisayardan yana kullandım. Gayet iyi vakit geçirmemi sağladı evden çıkamadığımız dönemlerde. Zaten telefonu aramalar ve WhatsApp için kullanıyordum emektar idare ediyor.

Telefonum yok kardeşiminkine çöküyorum desem .

Sizin hangisini tercih edeceğinizi merak ettiğimden dolayı sordum.
Öncelikli olarak üst segment high end en üst seviye amiral gemisi bir sistem (daha doğrusu her şey dahil her şeysi en üst segment amiral gemisi en iyisinden oyuncu odası) tercih ederdim. Sonra telefona gelince Android işletim sistemli telefonlar arasından olacaksa ROG Phone, Zenfone, HTC, LG, Sony (güncel model olarak Xperia ii Mark iii , Redmi K40 Gaming Edition, BBK grubu telefonlarından bir ürün (İqoo, Oneplus, Vivo vesaire) iOS işletim sistemli telefon olarak da iPhone alabilirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…