arda211 Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 306 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #11 Bilgisayar
ahmxtygt Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.063 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #12 seferahsankaptiel dedi: Bilgisayar hatta mümkünse masaüstü. Genişletmek için tıkla... Adam üniversite öğrencisi kardeşim. Taşınır. Vesaire eder arkadaşına götürmesi gerekir laptopu. Ne yapacak bu adam masaüstünü?
seferahsankaptiel dedi: Bilgisayar hatta mümkünse masaüstü. Genişletmek için tıkla... Adam üniversite öğrencisi kardeşim. Taşınır. Vesaire eder arkadaşına götürmesi gerekir laptopu. Ne yapacak bu adam masaüstünü?
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.623 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 26 Ağustos 2022 #13 Not vs için kullanacaksanız İPad'e bakabilirsiniz.
botstepz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 4.262 Makaleler 1 Çözümler 9 26 Ağustos 2022 #14 Laptop ya da tablet tercih edin.
zeki kurt WT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.624 Makaleler 2 Çözümler 7 26 Ağustos 2022 #15 seferahsankaptiel dedi: Bilgisayar hatta mümkünse masaüstü. Genişletmek için tıkla... Üniversite öğrencisi neden masaüstü alsın?
seferahsankaptiel dedi: Bilgisayar hatta mümkünse masaüstü. Genişletmek için tıkla... Üniversite öğrencisi neden masaüstü alsın?
seferahsankaptiel Centipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 324 Makaleler 3 26 Ağustos 2022 #16 ahmxtygt dedi: Adam üniversite öğrencisi kardeşim. Taşınır. Vesaire eder arkadaşına götürmesi gerekir laptopu. Ne yapacak bu adam masaüstünü? Genişletmek için tıkla... Kank ben de üni okudum inan devlet üni lerinde pek götürecek birşey olmuyor ama yurtta falan kalıyorsa tabiki laptop mantıklı.
ahmxtygt dedi: Adam üniversite öğrencisi kardeşim. Taşınır. Vesaire eder arkadaşına götürmesi gerekir laptopu. Ne yapacak bu adam masaüstünü? Genişletmek için tıkla... Kank ben de üni okudum inan devlet üni lerinde pek götürecek birşey olmuyor ama yurtta falan kalıyorsa tabiki laptop mantıklı.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 26 Ağustos 2022 #17 Bence laptop al. Telefon az da olsa idare eder fakat bilgisayarsız olmaz. Sürprizbozan: soru hangi üniyi kazandınız hocam
Bence laptop al. Telefon az da olsa idare eder fakat bilgisayarsız olmaz. Sürprizbozan: soru hangi üniyi kazandınız hocam
ArdaEker Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 578 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #18 Telefonu sat tuşlu telefon al. telefon parasına güzel bir para koy fena olmayan bir laptop al.
sdfser Picopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 492 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #19 Sinyor Ezio Auditore dedi: Not vs için kullanacaksanız IPad'e bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Laptop alıp her şeyi yapmakipad alıp not almak
Sinyor Ezio Auditore dedi: Not vs için kullanacaksanız IPad'e bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Laptop alıp her şeyi yapmakipad alıp not almak
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.623 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 26 Ağustos 2022 #20 sdfser dedi: Laptop alıp her şeyi yapmakipad alıp not almak Genişletmek için tıkla... Mobil bir cihaz istiyorsa diye öneride bulundum taşıması da daha kolay teşekkürler.
sdfser dedi: Laptop alıp her şeyi yapmakipad alıp not almak Genişletmek için tıkla... Mobil bir cihaz istiyorsa diye öneride bulundum taşıması da daha kolay teşekkürler.