Telefon mu bilgisayar mı?

Umarım dalga geçiyorsundur 80k iPhone 17ye vereceğine en baba 9070xt sistemi alır

Bilgisayar için telefonu satma kanka bence sana kalmıs ama.

İphone 17 yerine A36, honor 400, Xiaomi 14T pro, S25 gibi telefonlar daha iyi alternatif.

Ben olsam daha ucuz telefon bakardım. 10-20 bin liralık ve öylede yaptım.

Şunu da belirtiyim. 1050Ti sisteminiz büyük ihtimalle 10 bin TL bile etmiyordur, eğer AM4 veya LGA1200 filansa. DDR3 veya 1151 çok daha sıkıntı.
iPhone ekosistem veya bütçe varsa daha çok tatmin eder. Aksi durumda logosu dışında katkısını pek göreceğinizi sanmıyorum.
Kamera ile işiniz varsa başka.

Kusura bakmayın, ama buradaki herkes milyarder değil. iPhone 13 kaç lira, 17 kaç lira? iPhone 17 ile dediklerin kadar güçlü dizüstü bilgisayar alırsın.

Bazı konulardan dolayı bu görüş herhalde, sürekli son model elektronik eşyalar ile alakalı konular açıyorlar, siz de bizi milyarder sanıyorsunuz. Kusura bakmayın, değiliz.

Bence bilgisayar şu anda herkeste bulunması gereken temel şeylerden. Şahsen bilgisayarımı satmazdım ben. iPhone 13'ün parasının çıkması için mi satmanızı istiyorlar?

Hayır 2 teknolojik alet birden olursa notların düşer diyorlar.

Bence bilgisayar telefondan daha kapsamlı bir cihaz. Ben olsam mümkünse bilgisayarı elde tutup artı olarak iş görecek orta düzey bir telefon alırdım.

Hocam şu anki telefonumdan farklı olsun istiyorum sıradan Android telefonlar ilgimi çekmiyor.

Hocam para basmıyorum 17 alamam.

Kullandığın telefon nedir?

Omix X3, aşırı ısınıyor büyük, kaba ve kasıyor.

Şu anki telefon günlük işlerine yetiyorsa alma. Telefon için bilgisayardan vazgeçmek saçma bence. Para biriktirip yeni telefon alırsın o zamana kadar da eski telefonla idare et.

Hocam para biriktirebileceğimi sanmıyorum 15-16 yaşındayım.

Diğer ekipmanlar ile birlikte 20k gibi bir şey ediyor 1050 Ti dışında SSD RAM PSU kasa gibi donanımları iyi.

Diğer ekipmanlar ile birlikte 20k gibi bir şey ediyor 1050 Ti dışında SSD RAM PSU kasa gibi donanımları iyi.
Tüm bileşenleri yazın bi, fiyatını çıkaralım.

Yani o zaman bize soracağın pek bir şey kalmıyor, hangisini daha çok kullanıyorsan seviyorsan o olsun.

Şu anki telefonumu hiç kullanmıyorum desem yalan olmaz, iyi bir telefonum olursa yüksek ihtimalle çoğu vaktimi onunla geçiririm. Yeni şeyler deneyimlemek istiyorum gibi.

Tüm bileşenleri yazın bir, fiyatını çıkaralım.

Hocam PC'nin parası o kadar önemli değil, üstte dediğim gibi ailem 2 teknolojik alet birden olmaz notların düşer diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…