Umarım dalga geçiyorsundur 80k iPhone 17ye vereceğine en baba 9070xt sistemi alırMümkünse iPhone 17. 1050 Ti çıkalı yıllar oldu. Eski zevki vermemesi normal.
Bilgisayarın ekran kartı ayrı pahalı, SSD'si ayrı para, RAM ayrı para.
En iyiyi almak istesen AMD Radeon 9070 XT bir dünya fiyat, NVIDIA RTX 5090 fiyatı bir servet.
iPhone 17 iyi bir tercih olur.
İphone 17 yerine A36, honor 400, Xiaomi 14T pro, S25 gibi telefonlar daha iyi alternatif.Mümkünse iPhone 17. 1050 Ti çıkalı yıllar oldu. Eski zevki vermemesi normal.
En iyiyi almak istesen AMD Radeon 9070 XT bir dünya fiyat, NVIDIA RTX 5090 fiyatı bir servet.
Ben olsam daha ucuz telefon bakardım. 10-20 bin liralık ve öylede yaptım.Elimde yaklaşık 3 yıldır 1050 Ti donanımlı bir bilgisayar var, ilk aldığım dönemlerde çok fazla vakit geçiriyordum. Aslında halada geçiriyorum ama o eski zevki vermiyor, şu an bayağı kötü bir telefon kullanıyorum. Ailemden yeni telefon istediğimde (iPhone 13 vb.) ya bilgisayarını satacaksın ya da telefon almayız diyorlar. Ben de aşırı kararsız kalıyorum.
11 12 yaş çocuk yazmana değmez forumda herkese iPhone 17 önermek dışında hayatta bir amacı yok galiba profiline bakarsakİphone 17 yerine A36, honor 400, Xiaomi 14T pro, S25 gibi telefonlar daha iyi alternatif.
Mümkünse iPhone 17. 1050 Ti çıkalı yıllar oldu. Eski zevki vermemesi normal.
Bence bilgisayar şu anda herkeste bulunması gereken temel şeylerden. Şahsen bilgisayarımı satmazdım ben. iPhone 13'ün parasının çıkması için mi satmanızı istiyorlar?
Bence bilgisayar telefondan daha kapsamlı bir cihaz. Ben olsam mümkünse bilgisayarı elde tutup artı olarak iş görecek orta düzey bir telefon alırdım.
Mümkünse iPhone 17. 1050 Ti çıkalı yıllar oldu. Eski zevki vermemesi normal.
Kullandığın telefon nedir?
Şu anki telefon günlük işlerine yetiyorsa alma. Telefon için bilgisayardan vazgeçmek saçma bence. Para biriktirip yeni telefon alırsın o zamana kadar da eski telefonla idare et.
Ben olsam daha ucuz telefon bakardım. 10-20 bin liralık ve öyle de yaptım.
Şunu da belirtiyim. 1050 Ti sisteminiz büyük ihtimalle 10 bin TL bile etmiyordur, eğer AM4 veya LGA1200 filansa. DDR3 veya 1151 çok daha sıkıntı.
iPhone ekosistem veya bütçe varsa daha çok tatmin eder. Aksi durumda logosu dışında katkısını pek göreceğinizi sanmıyorum.
Kamera ile işiniz varsa başka.
Tüm bileşenleri yazın bi, fiyatını çıkaralım.Diğer ekipmanlar ile birlikte 20k gibi bir şey ediyor 1050 Ti dışında SSD RAM PSU kasa gibi donanımları iyi.
Hayır 2 teknolojik alet birden olursa notların düşer diyorlar.
Yani o zaman bize soracağın pek bir şey kalmıyor, hangisini daha çok kullanıyorsan seviyorsan o olsun.
Tüm bileşenleri yazın bir, fiyatını çıkaralım.