Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 1 Mayıs 2020 #11 Bilgisayar X yayıyorsa, telefon 40X yayar.
Mamaqiyus Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 1.913 Makaleler 2 Çözümler 8 1 Mayıs 2020 #12 Eray K. dedi: Bence bir etkisi olmaz. Boşa koymayın derim. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam.
BerzerkFrost Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 2.359 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 2 Mayıs 2020 #13 Mamaqiyus dedi: Peki bilgisayarımın yanına bir kaktüs koyarsam işe yarar mı ? Genişletmek için tıkla... Dostum bilgisayarın zararlı radyoaktif materyaller içermiyor için rahat olsun. Tekrar yazıyorum bir muzda daha fazla radyasyon var ama onun bile zararlı olabilmesi için 10bin ton muza bir arada yıllarca maruz kalmak gerek.
Mamaqiyus dedi: Peki bilgisayarımın yanına bir kaktüs koyarsam işe yarar mı ? Genişletmek için tıkla... Dostum bilgisayarın zararlı radyoaktif materyaller içermiyor için rahat olsun. Tekrar yazıyorum bir muzda daha fazla radyasyon var ama onun bile zararlı olabilmesi için 10bin ton muza bir arada yıllarca maruz kalmak gerek.