Telefon mu PS5 mi?

Ali8908

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım.
Telefon alırsam Xiaomi 13T Pro alacağım ayrıca Xbox önermeyin. Konsol telefon bir arada alacaksam Redmi Note 13 ile PS4 alacağım önerilerinizi bekliyorum.
Not: Telefonum Redmi Note 11 4 GB RAM, 64 GB hafıza modeli. Hafızasından şikayetçi olduğumdan değiştirmek istiyorum.

Arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım.
Telefon alırsam Xiaomi 13T Pro alacağım ayrıca Xbox önermeyin. Konsol telefon bir arada alacaksam Redmi Note 13 ile PS4 alacağım önerilerinizi bekliyorum.
Not: Telefonum Redmi Note 11 4 GB RAM, 64 GB hafıza modeli. Hafızasından şikayetçi olduğumdan değiştirmek istiyorum.
Hocam konu çok saçma. Şuanki telefonun nedir, laptopun var mıdır? Bu soru şeye benziyor. Çok acıktın baklava mı yoksa yemek mi yemeliyim sorusuna benziyor.

PS bana göre gereksiz ve keyfi bir şey bilgisayar alıp her oyunu oynayabilmek varken saçma geliyor telefon daha mantıklı bence.

Note 13 ve PS4 seçeneği aşırı saçma, hafıza işini SD kart ile çözebilirsin belki. Bilemiyorum bir taraftan günümüzde PlayStation almak artık mantıklı da gelmiyor. E seçeneğini seçiyorum. Buradaki bütün seçenekler mantıksız:D

Telefondan oyun zaten pek oyun oynamanizi onermem hafıza için diyorsanız eğer ki olabilir fakat PS4 şu an maalesef sıfır bulunmuyor ve artık eskidi onun yerine yüksek depolamalı ucuz bir telefon ve yanına ps5/pc alabilirsiniz.

Özel oyunları oynamak istiyorum hocam bir ömür geçer özel oyunları PC'ye beklerken.

Hocam ona bakılırsa oyun dışında hiçbir şey yapamazsınız PS ve Xbox'ta. PC her zaman daha iyidir. Eğer yattığım yerden oyun oynayayım diyorsanız PS alın geçin. Telefona ihtiyacınız var ise de PS alma gibi bir saçmalık yapmayın. Sonuçta telefon bu lazım olacak her yerde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı