Telefon nasıl gamepad olarak kullanılır?

Diamant

Decipat
Daha fazla  
İki ay önce indirimdeyken FC 25 aldım ama oynayacak kol yok oyunu hala indirmedim. Kol da alamam şu an. Telefonu gamepad olarak kullanabilir miyim, zevk verir mi? Ayrıca lag olur mu? Sadece offline oynayacağım öyle tryhard Online oynayan birisi değilim.

Hocam bir uygulama vardı isterseniz atarım ama gecikme oluyor diye biliyorum bir de Bluetooth olması lazım bilgisayarda. ekstra olarak da 500 liraya çakma PS4 kolu almayı düşünebilirsiniz.

Hocam bir uygulama vardı isterseniz atarım ama gecikme oluyor diye biliyorum bir de Bluetooth olması lazım bilgisayarda. ekstra olarak da 500 liraya çakma PS4 kolu almayı düşünebilirsiniz.
Valla hocam bir şey için para biriktiriyorum 500 lira bile önemli şuan. İdare etmek için telefondan oynayacağım bir süre. PC'de bluetooth yok diye biliyorum. Şuan DroidJoy diye bir uygulama indirdim de gecikme sıfır. Fakat telefon olduğu için R2/L2 tuşlarına biraz zor basılıyor.

Hayırlı olsun hocam cozebildiyseniz güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…