wolfxxx Centipat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #1 Telefonu mikrofon olarak nasıl kullanırım? WO Mic olarak kullanmak istedim o da virüs var. Başka ne kullanabilirim?
Telefonu mikrofon olarak nasıl kullanırım? WO Mic olarak kullanmak istedim o da virüs var. Başka ne kullanabilirim?
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.975 Makaleler 18 Çözümler 221 Yer Erzincan ❄️ Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #2 Droid cam uygulamasında bağlantıyı yaparken sadece "microphone/voice" seçeneğini seçerseniz cihazı mikrofon olarak kullanabilirsiniz.
Droid cam uygulamasında bağlantıyı yaparken sadece "microphone/voice" seçeneğini seçerseniz cihazı mikrofon olarak kullanabilirsiniz.
wolfxxx Centipat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #3 Maomao dedi: Droid cam uygulamasında bağlantıyı yaparken sadece "microphone/voice" seçeneğini seçerseniz cihazı mikrofon olarak kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güvenilir mi?
Maomao dedi: Droid cam uygulamasında bağlantıyı yaparken sadece "microphone/voice" seçeneğini seçerseniz cihazı mikrofon olarak kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güvenilir mi?
Z zoulless Decapat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #4 DroidCam uygulaması gayet güzel. Kamera olarak da kullanabiliyorsun. Sadece ses de aktarabilirsin.
wolfxxx Centipat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #5 zoulless dedi: DroidCam uygulaması gayet güzel. Kamera olarak da kullanabiliyorsun. Sadece ses de aktarabilirsin. Genişletmek için tıkla... Güvenilir mi?
zoulless dedi: DroidCam uygulaması gayet güzel. Kamera olarak da kullanabiliyorsun. Sadece ses de aktarabilirsin. Genişletmek için tıkla... Güvenilir mi?
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.975 Makaleler 18 Çözümler 221 Yer Erzincan ❄️ Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #6 wolfxxx dedi: Güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilirdir hocam. Özel OBS versiyonu da var, bilginiz olsun.
wolfxxx dedi: Güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilirdir hocam. Özel OBS versiyonu da var, bilginiz olsun.
Z zoulless Decapat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #7 wolfxxx dedi: Güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir.
wolfxxx Centipat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #8 Maomao dedi: Güvenilirdir hocam. Özel OBS versiyonu da var, bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Link var mı? zoulless dedi: Güvenilir. Genişletmek için tıkla... Link var mı ?
Maomao dedi: Güvenilirdir hocam. Özel OBS versiyonu da var, bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Link var mı? zoulless dedi: Güvenilir. Genişletmek için tıkla... Link var mı ?
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.975 Makaleler 18 Çözümler 221 Yer Erzincan ❄️ Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #9 DroidCam Webcam & OBS Camera - Google Play'de Uygulamalar Telefonunuzu WiFi veya USB üzerinden bilgisayarınızda web kamerası olarak kullanın. play.google.com DroidCam Webcam (Classic) - Google Play'de Uygulamalar Telefonunuzu WiFi veya USB üzerinden bilgisayarınızda web kamerası olarak kullanın. play.google.com DroidCam (Classic) | Dev47Apps
DroidCam Webcam & OBS Camera - Google Play'de Uygulamalar Telefonunuzu WiFi veya USB üzerinden bilgisayarınızda web kamerası olarak kullanın. play.google.com DroidCam Webcam (Classic) - Google Play'de Uygulamalar Telefonunuzu WiFi veya USB üzerinden bilgisayarınızda web kamerası olarak kullanın. play.google.com DroidCam (Classic) | Dev47Apps
wolfxxx Centipat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 332 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #10 Maomao dedi: DroidCam Webcam & OBS Camera - Google Play'de Uygulamalar Telefonunuzu WiFi veya USB üzerinden bilgisayarınızda web kamerası olarak kullanın. play.google.com DroidCam Webcam (Classic) - Google Play'de Uygulamalar Telefonunuzu WiFi veya USB üzerinden bilgisayarınızda web kamerası olarak kullanın. play.google.com DroidCam (Classic) | Dev47Apps Genişletmek için tıkla... Ben telefonda PC de siyah olanı kurdum sorun olur mu?
Maomao dedi: DroidCam Webcam & OBS Camera - Google Play'de Uygulamalar Telefonunuzu WiFi veya USB üzerinden bilgisayarınızda web kamerası olarak kullanın. play.google.com DroidCam Webcam (Classic) - Google Play'de Uygulamalar Telefonunuzu WiFi veya USB üzerinden bilgisayarınızda web kamerası olarak kullanın. play.google.com DroidCam (Classic) | Dev47Apps Genişletmek için tıkla... Ben telefonda PC de siyah olanı kurdum sorun olur mu?