8 801065 Picopat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 354 25 Aralık 2024 #11 Batarya uzun süre şarjsız kalırsa bozulur. Onun dışında yarı dolduğunda uzun zaman öyle kullanılırsa, sade o şarj aralıklarında verimli çalışır ve diğer kısımlarda şarj hızlı tükenir.
Batarya uzun süre şarjsız kalırsa bozulur. Onun dışında yarı dolduğunda uzun zaman öyle kullanılırsa, sade o şarj aralıklarında verimli çalışır ve diğer kısımlarda şarj hızlı tükenir.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.833 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 25 Aralık 2024 #12 Sparkyy dedi: Teşekkür ederim hocam, genelde yatmadan önce takardım sabah kadar da haliyle %100'e ulaşırdı. O halde öyle yapmayacağım. Şarjda bakmamam gerekiyor yani doğru mu anladım? Genişletmek için tıkla... Bırakabilisin. Şarj kendi dolunca şarj etmeyi bırakıyor zaten.
Sparkyy dedi: Teşekkür ederim hocam, genelde yatmadan önce takardım sabah kadar da haliyle %100'e ulaşırdı. O halde öyle yapmayacağım. Şarjda bakmamam gerekiyor yani doğru mu anladım? Genişletmek için tıkla... Bırakabilisin. Şarj kendi dolunca şarj etmeyi bırakıyor zaten.