Telefon nasıl soğutulur?

İllker1122

Femtopat
Daha fazla  
Oyun içinde daha fazla değerli eşya elde etmek için birden fazla telefon AFK bırakıyorum. Yaz aylarının gelmesi nedeniyle telefonlar çok ısınıyor altlarına buz koyuyorum, geçici bir çözüm sunuyor. Hepsini laptop soğutucu su gibi yüzeye koyabileceğim bir ürün var mı? Daha önce laptop soğutucusu almıştım fakat yeterli performans göremedim benim istediğim tekli telefon soğutuculerı gibi iyi soğutan bir yüzey tekli olanları hepsine almaya kalkıştığımda büyük bir meblağ oluyor. Bunun için ürün önerisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içinde daha fazla değerli eşya elde etmek için birden fazla telefon AFK bırakıyorum. Yaz aylarının gelmesi nedeniyle telefonlar çok ısınıyor altlarına buz koyuyorum, geçici bir çözüm sunuyor. Hepsini laptop soğutucu su gibi yüzeye koyabileceğim bir ürün var mı? Daha önce laptop soğutucusu almıştım fakat yeterli performans göremedim benim istediğim tekli telefon soğutuculerı gibi iyi soğutan bir yüzey tekli olanları hepsine almaya kalkıştığımda büyük bir meblağ oluyor. Bunun için ürün önerisi olan var mı?
Hocam bitane vantilatör al.Ayaklı vantilatörlerden yani.Sonra telefonları koy bir yere vantilatörü aç en yüksek kademeye güzel soğutuyor.

Fikirler çok güzel.
Jel... buzdolabı içi sulu, kapalı buz kalıbı... mermer. Katılıyorum.
Benim önerim... bunların üzerine havlu, havlunun üzerine streç film yahut aluminyum folyo + streç film. Terden (buğudan) etkilenmesin. Telefon da üstüne.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı