Telefon modeline göre ayarlara girip hoparlör temizleme yazarsanız çıkan ayarı kullanarak vereceği sesle dışarıdan müdahale etmeden yapılabilir, kesin çözüm değildir, kalıntı halindeki tozu temizleyemez. Kesin çözüm için telefon tamircisinde çalıştığım zamanlardaki tekniği söyleyeyim, selülozik tineri diş fırçasına damlatıp hoparlör kısmını fırçalayabilirsiniz, soket temizliği için telefonu kapatarak temizlemek daha mantıklı olacaktır, mümkünse ince ve plastik veya iletkenliği olmayan bir çubuk ile temizlik yapılabilir.
2020 de çalışmıştım en son, dükkan sahibinin vicdanına kalmış bir şey. 150₺ aldığımız da oldu, para almadan yaptığımız çok daha fazla oldu.Bu şekilde temizlik için para alınıyor mu? Artık her seyden para alıyolarda.
2020 de çalışmıştım en son, dükkan sahibinin vicdanına kalmış bir şey. 150₺ aldığımız da oldu, para almadan yaptığımız çok daha fazla oldu.
Rica ederimAnlıyorum teşekkür ederim bilgi verdiğin için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.