Telefon numaram ifşalanmış olabilir

babatello

Decapat
Daha fazla  
Salaklık yaptığımı düşünenler olabilir katılıyorum, bunu diyerek başlayayım hikayeye. 2-3 yıldır sıklıkla oyun oynadığım sanal arkadaşım vardı. Gayet güveniyordum kendisine, o da bana güveniyordu. Bayağı önceden bana telefon numarasını attı kaydedeyim diye kaydettim. Bugün okul çıkışı bana "sınıf arkadaşım ben dışardayken telefon numaranı almış engelle" diye bir mesaj attı. Sınıf arkadaşı da bir tık "belalı" bir tip, CC, mernis işleriyle uğraşıyor gibi görünüyor, ki öyle. Ben bayağı telaşlandım çünkü o sınıf arkadaşının benim telefon numaramı ifşalayabilme potansiyeline sahip olması tedirgin edici. Bana "sa kanka" diye bir mesaj atmış kendisi. Engelledim fakat SMS saldırısı yapacağından veya numaramı ifşalayacağından tedirginim. Bahsettiğim kişinin adını ve okuduğu okulu biliyorum, ayrıca arkadaşımdan kendisi hakkında bilgi edinebilirim. Sizce ne yapmalıyım hat değiştirmek dışında, suç duyurusunda bulunursam yeterli kanıtım olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir şey olmaz niye bu kadar tedirgin oluyorsunuz? Truecaller tarzı program indirin otomatik bloklasın spamları, telefon numaralarımıza önüne gelen erişebiliyor artık zaten, ayrıca çok korktuysan şikayet et direkt olarak için rahatlasın.

Telaş yapmana gerek yok bile telefon numaranı değiştir güncel mernis çıkana kadar unuturlar zaten

İfşalanirsa numaranı değiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…