Fyskn Decapat Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 552 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım ile uğraşıyorum 8 Ekim 2022 #1 Merhaba. Önceden birisine telefon numaramı verip ona hesap actirmistim. Telefon no. değişirse bunlar iptal olur mu?
Merhaba. Önceden birisine telefon numaramı verip ona hesap actirmistim. Telefon no. değişirse bunlar iptal olur mu?
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 8 Ekim 2022 #2 İptal olmaz hocam. Platforma girip hesabı silmeniz veya numara değiştirmeniz gerekebilir.
dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 8 Ekim 2022 #3 Hesap aynı şekilde kalır bir değişme olmaz.
Fyskn Decapat Katılım 12 Ocak 2022 Mesajlar 552 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım ile uğraşıyorum 8 Ekim 2022 #4 R.B.D dedi: İptal olmaz hocam. Platforma girip hesabı silmeniz veya numara değiştirmeniz gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Ama artık hesaplar benim üstüme olmaz değil mi?
R.B.D dedi: İptal olmaz hocam. Platforma girip hesabı silmeniz veya numara değiştirmeniz gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Ama artık hesaplar benim üstüme olmaz değil mi?
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 8 Ekim 2022 #5 Fyskn dedi: Ama artık hesaplar benim üstüme olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kayıt olurken verdiğiniz isim, adres bilgileri, telefon gibi kişisel bilgilerinizi değiştirmeniz gerekiyor hocam. İptal ettirdiğiniz numara durursa en fazla telefondan ulaşılamaz ama isim ve adres bilgileriniz duruyorsa yine sizin hesabınız aktif olarak kalır.
Fyskn dedi: Ama artık hesaplar benim üstüme olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kayıt olurken verdiğiniz isim, adres bilgileri, telefon gibi kişisel bilgilerinizi değiştirmeniz gerekiyor hocam. İptal ettirdiğiniz numara durursa en fazla telefondan ulaşılamaz ama isim ve adres bilgileriniz duruyorsa yine sizin hesabınız aktif olarak kalır.