Telefon numarası değişmiş ve şifresi unutulmuş Hotmail nasıl kurtarılır?

Comet91

Centipat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar 1.5 yıl önce telefon numaramı değiştirmiştim. Eski bir Hotmail'imi bazı servislerde kullandığımı öğrendim. Şifresini unutmuştum, telefon numarasıda değişmişti. Bu hesabı nasıl kurtarabilirim Microsoft ile 2 görüştüm ama istediğim gibi bir sonuç alamadım.

Kurtarma e-postanız var mıydı?

Sanırım tek yöntem kaldı. "Şifremi unuttum" u seçin. En aşağıda "bu bilgilerin hiçbirine erişimim yok" u işaretleyin. Önünüze gelen formu doldurun. Olabilidğince detaylı ve doğru olmasına dikkat edin. Cevap bekleyin.

3 4 kez doğru bir şekilde doldurmama rağmen olmadı geri dönüş yapsalar bile çözmeye hiç uğraşmadılar.

3 4 kez doğru bir şekilde doldurmama rağmen olmadı geri dönüş yapsalar bile çözmeye hiç uğraşmadılar
Microsoft destek sayfasında konu açmayı seneyin. Tabletinizde bloke oldu derken ne oldu anlamadım? Hesabı güvenlik altına almak için otomatik bir şekilde çıkış mı yaptı?

Microsoft destek sayfasında konu açmayı seneyin. Tabletinizde bloke oldu derken ne oldu anlamadım? Hesabı güvenlik altına almak için otomatik bir şekilde çıkış mı yaptı?

Evet tabletten baktığımda hesaptan otomatik çıkış yapılmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…