Telefon numarası değiştikten sonra eski numara aranabilir mi?

Inn0x

Decapat
Merhaba, abimle numaralarımızı değiştireceğim için rehberimdeki arkadaşlarımı wp ve telefondan engelliyorum. Numaralar değiştikten sonra eski numarama wp ve telefondan arama ya da mesaj gönderme yapabilirler mi?

Merhaba, abimle numaralarımızı değiştireceğim için rehberimdeki arkadaşlarımı wp ve telefondan engelliyorum. Numaralar değiştikten sonra eski numarama wp ve telefondan arama ya da mesaj gönderme yapabilirler mi?

Engellendiğini düşünüp farklı numaralardan bile arayacak belalıların varsa neden yapamasınlar zeki kurt ama engellenen numaradan bir şey yapamazlar.

Engellendiğini düşünüp farklı numaralardan bile arayacak belalıların varsa neden yapamasınlar zeki kurt ama engellenen numaradan bir şey yapamazlar.

Böyle bir numara kullanılmamaktadır sesiyle karşılaşacaklar .

Arkadaşlarınızı engellemek yerine numaramı değiştirdim demeniz daha mantıklı olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…