4 401146 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.981 Çözümler 1 22 Mayıs 2021 #11 İnternetteki tek kullanımlık numaraları deneyebilirsiniz VPN ile hesap açmaya çalışırken. (Kullanacağınız numaranın VPN'i ile)
İnternetteki tek kullanımlık numaraları deneyebilirsiniz VPN ile hesap açmaya çalışırken. (Kullanacağınız numaranın VPN'i ile)
Üniversiteli Jordi Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.446 Makaleler 2 Çözümler 13 22 Mayıs 2021 #12 CHEEZE dedi: Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim hocam, başka bir cihazla gizli sekmede deneyince oldu. Size de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, iyi günler.
CHEEZE dedi: Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim hocam, başka bir cihazla gizli sekmede deneyince oldu. Size de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, iyi günler.
FazliBasturk Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 817 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #13 IP adresinizi sıfırlayıp başka bir tarayıcıdan açmayı deneyin, kullandığınız tarayıcının çerezlerini vb de temizleyebilirsiniz.
IP adresinizi sıfırlayıp başka bir tarayıcıdan açmayı deneyin, kullandığınız tarayıcının çerezlerini vb de temizleyebilirsiniz.
CHEEZE Zeptopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #14 FazliBasturk dedi: IP adresinizi sıfırlayıp başka bir tarayıcıdan açmayı deneyin, kullandığınız tarayıcının çerezlerini vb de temizleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Firefox'u yaklaşık 5 kere silip yükledim, çerezleri sildim vs. ama başka cihazla oldu anca. Google bir şeyleri kaydediyor demek ki.
FazliBasturk dedi: IP adresinizi sıfırlayıp başka bir tarayıcıdan açmayı deneyin, kullandığınız tarayıcının çerezlerini vb de temizleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Firefox'u yaklaşık 5 kere silip yükledim, çerezleri sildim vs. ama başka cihazla oldu anca. Google bir şeyleri kaydediyor demek ki.