themeister10 Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #1 Merhaba, fake bir telegram hesabı açmak istiyorum. Önerdiğiniz ya da önceden kullandığınız bir yöntem var mı? (Mümkünse işime yarayacak ve çalışan) (Google Voice kullanmayı denedim fakat kuramadım, hata veriyor. Vpn açıktı)
Merhaba, fake bir telegram hesabı açmak istiyorum. Önerdiğiniz ya da önceden kullandığınız bir yöntem var mı? (Mümkünse işime yarayacak ve çalışan) (Google Voice kullanmayı denedim fakat kuramadım, hata veriyor. Vpn açıktı)
AT7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 1.564 Makaleler 6 29 Haziran 2022 #2 Fake numara alırsın sonra onunla Telegram etkinleştirirsin internette ufak araştırmayla birçok sonuç elde edersin.
Fake numara alırsın sonra onunla Telegram etkinleştirirsin internette ufak araştırmayla birçok sonuç elde edersin.
JuPiteRRY Kilopat Katılım 23 Nisan 2017 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #3 Kendim 35 TL verip sahte bir numara alıp yapmıştım eğer sizde yapmak isteriseniz Sahte numara alabileceğiniz Web Sitesi
Kendim 35 TL verip sahte bir numara alıp yapmıştım eğer sizde yapmak isteriseniz Sahte numara alabileceğiniz Web Sitesi