K Kemal3466 Femtopat Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #11 Kemal3466 dedi: Arkadaşlar; telefon numarası T.C. Kimlik no, adres ve isim soy isim bilen bir kötü amaçlı kişi, ne yapabilir? Genişletmek için tıkla... Peki evime gelebilme ihtimali var midir? Abiler hepinize tek tek teşekkür ediyorum ne yalan söyleyeyim korkmuştum. Sangalus dedi: l Genişletmek için tıkla... Sangalus dedi: Geçmiş olsun diliyorum öncelikle ancak bu nasıl gerçekleşti? Genişletmek için tıkla... e ticaret diyelim bidaha bulaşmayacağım bu işlere kaju_katili dedi: Bunlar basit dolandırıcılık bence yapabileceği tek şey seni tehdit etmek mümkünse engelle gitsin Genişletmek için tıkla... Engelledim abi wpden yazmıştı Son düzenleme: 29 Mart 2025
Kemal3466 dedi: Arkadaşlar; telefon numarası T.C. Kimlik no, adres ve isim soy isim bilen bir kötü amaçlı kişi, ne yapabilir? Genişletmek için tıkla... Peki evime gelebilme ihtimali var midir? Abiler hepinize tek tek teşekkür ediyorum ne yalan söyleyeyim korkmuştum. Sangalus dedi: l Genişletmek için tıkla... Sangalus dedi: Geçmiş olsun diliyorum öncelikle ancak bu nasıl gerçekleşti? Genişletmek için tıkla... e ticaret diyelim bidaha bulaşmayacağım bu işlere kaju_katili dedi: Bunlar basit dolandırıcılık bence yapabileceği tek şey seni tehdit etmek mümkünse engelle gitsin Genişletmek için tıkla... Engelledim abi wpden yazmıştı