5 573734 Decipat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 1.265 Makaleler 3 Çözümler 6 24 Mayıs 2024 #11 Maquies dedi: Mahkemeye vereceğiz seni dedik sen beni tehdit ediyorsun dedi. Genişletmek için tıkla... Sizi hâlâ oltalamaya çalışıyor,maddi bir zarar oluşturmamış ise bence uğraşmayın.
Maquies dedi: Mahkemeye vereceğiz seni dedik sen beni tehdit ediyorsun dedi. Genişletmek için tıkla... Sizi hâlâ oltalamaya çalışıyor,maddi bir zarar oluşturmamış ise bence uğraşmayın.
ketofilen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 1.404 Çözümler 21 Yer Kaer Morhen 25 Mayıs 2024 #12 Maquies dedi: Mahkemeye vereceğiz seni dedik sen beni tehdit ediyorsun dedi. Genişletmek için tıkla... Yasal yollara başvuracağını söylemek tehdit değildir bir haktır. O yüzden burdan bir şey çıkmaz ha tabi başka bir şekilde tehdit unsuru oluşturduysanız bilemem.
Maquies dedi: Mahkemeye vereceğiz seni dedik sen beni tehdit ediyorsun dedi. Genişletmek için tıkla... Yasal yollara başvuracağını söylemek tehdit değildir bir haktır. O yüzden burdan bir şey çıkmaz ha tabi başka bir şekilde tehdit unsuru oluşturduysanız bilemem.