Muhtemelen kavgalı olduğu birisini arayıp seni dövmeye geliyorum vb demiştir. Öyle bir şey olsa da karşı taraf sizle muhatap olmaz. Kekonun numarasını engellemiştir, keko da sizden aramıştır.
Sizle muhatap olacak olsaydı zaten 5 dakika sonra geri sizi arayıp konuşurdu. Onun dışında telefondan numarasından konumunu da bulamaz, hadi diyelim tam konumunu buldu o kişinin sen olduğunu nereden bilecek... Hadi diyelim bildi, yanına gelip "hayırdır sen geçen bana neden bunları dedin mi" diye soracak? Buradan bir şey çıkmaz, çıkacak olsaydı en başta seni geri ararlardı.
Ama sen içim rahat olsun dersen çağrı geçmişinden veya operatöründen aradığı numarayı öğrenip konuş istersen. Benzer bir olay daha önce başıma geldi ben de karşı tarafı arayıp "hocam böyle böyle az önce telefonu tanımadığım birisine verdim. Size bağırdı etti bunları duydum, ben sadece yoldan geçen brisiyim o kişi kim bilmiyorum, sizi bilmiyorum, aranızdaki kavga vb durum neyse lütfen beni bulaştırmayın" dedim. Adam da anlayışlı çıktı konu kapandı.