Telefon numarasından kişisel bilgilere ulaşılabilir mi?

Frodo5

Yoctopat
Forumda sıkça bir mevzu dönüyor. Ad soy addan bir sürü bilgiler bulunuyormuş. Bir sürü konu var adamlar, birileri T.C. numaramı buldular ne yapayım falan diye soruyorlar.
Benim sormak istediğim peki sadece isim (soy ad olmayacak) ve telefon numarasıyla bu kötü niyetli kişiler neleri öğrenebilir? Ya da öğrenebilirler mi?

Letgo gibi yerlerde kullanmadığım eşyalarımı satıyorum. Bazıları telefon istiyorlar bu yüzden size danışayım dedim.

Hayır sorun olmaz.

Çok bir bilgim yok ama panel dedikleri bir şey var oradan T.C. adres telefon numarası falan bulunabiliyormuş. Ne kadar doğru onu bilmiyorum.

Telefon numaranızdan T.C. kimlik numaranızı, oradan da bütün sülaleninizin telefon numaralarına kadar bulabilirler.

Peki adamların bu verileri aldığı yer güncel bilgiler mi?

Atıyorum 1 ay önce açılan telefon hattını bile mi bulabilirler?

İsim soy isim olmadan sadece telefon numaranız ile T.C kimlik numaranı, vesikanı, adresini, e-okul numaranı, hangi aşıları hangi hastanede olduğun ve o doktorların bilgilerini, plakanı, üstünüzde olan tapuları ve bütün sülalenizi bulabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…