BerkTargaryen Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #21 entellonur dedi: Telefon numaramı verdiğim biri bana maksimum ne zarar verebilir? Genişletmek için tıkla... Dostum isteyen herkes herkesin telefon numarasına T.C.'sine ulaşabiliyor artık zaten çok da takılmamak lazım.
entellonur dedi: Telefon numaramı verdiğim biri bana maksimum ne zarar verebilir? Genişletmek için tıkla... Dostum isteyen herkes herkesin telefon numarasına T.C.'sine ulaşabiliyor artık zaten çok da takılmamak lazım.
entellonur Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #22 487218 dedi: Bir şey çıkacağını sanmıyorum. Dert etmeyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. 487218 dedi: Bir şey çıkacağını sanmıyorum. Dert etmeyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
487218 dedi: Bir şey çıkacağını sanmıyorum. Dert etmeyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. 487218 dedi: Bir şey çıkacağını sanmıyorum. Dert etmeyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.