The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.666 Makaleler 49 Çözümler 12 Bugün 01:09 #11 seius dedi: Amacım burada hesapların sıfırlanmasını istemem değil yeni hesap açabilmek aynı numara üzerinden. Genişletmek için tıkla... Birkaç yerden sonra daha fazla işlem yapıldığı zaman aynı telefon numarasını kabul etmiyor.
seius dedi: Amacım burada hesapların sıfırlanmasını istemem değil yeni hesap açabilmek aynı numara üzerinden. Genişletmek için tıkla... Birkaç yerden sonra daha fazla işlem yapıldığı zaman aynı telefon numarasını kabul etmiyor.
S seius Centipat Katılım 7 Mayıs 2024 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:14 #12 The Tribal Chief dedi: Birkaç yerden sonra daha fazla işlem yapıldığı zaman aynı telefon numarasını kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... Çözümü nedir peki hocam?
The Tribal Chief dedi: Birkaç yerden sonra daha fazla işlem yapıldığı zaman aynı telefon numarasını kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... Çözümü nedir peki hocam?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.666 Makaleler 49 Çözümler 12 Bugün 01:19 #13 seius dedi: Çözümü nedir peki hocam? Genişletmek için tıkla... Diğer hesaplardan numara kalkıyorsa kaldır. Olmuyorsa Google'ın katı kurallarından nasibini almış olursun. Elimden bir şey gelirse yaparım derim ama katı kurallar işte. Katı kural derken dalga geçmiyorum. Gerçekten de böyle.
seius dedi: Çözümü nedir peki hocam? Genişletmek için tıkla... Diğer hesaplardan numara kalkıyorsa kaldır. Olmuyorsa Google'ın katı kurallarından nasibini almış olursun. Elimden bir şey gelirse yaparım derim ama katı kurallar işte. Katı kural derken dalga geçmiyorum. Gerçekten de böyle.
S seius Centipat Katılım 7 Mayıs 2024 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:21 #14 The Tribal Chief dedi: Diğer hesaplardan numara kalkıyorsa kaldır. Olmuyorsa Google'ın katı kurallarından nasibini almış olursun. Elimden bir şey gelirse yaparım derim ama katı kurallar işte. Katı kural derken dalga geçmiyorum. Gerçekten de böyle. Genişletmek için tıkla... Hocam anlık olarak kullanbileceğim sonra da silebileceğim bana SMS gönderen site var mı? Kısacası sanal numaralar?
The Tribal Chief dedi: Diğer hesaplardan numara kalkıyorsa kaldır. Olmuyorsa Google'ın katı kurallarından nasibini almış olursun. Elimden bir şey gelirse yaparım derim ama katı kurallar işte. Katı kural derken dalga geçmiyorum. Gerçekten de böyle. Genişletmek için tıkla... Hocam anlık olarak kullanbileceğim sonra da silebileceğim bana SMS gönderen site var mı? Kısacası sanal numaralar?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.666 Makaleler 49 Çözümler 12 Bugün 01:25 #15 seius dedi: Hocam anlık olarak kullanabileceğim sonra da silebileceğim bana SMS gönderen site var mı? Kısacası sanal numaralar? Genişletmek için tıkla... Hocam hiç kullanmadım. Elimden bir şey elimden geldiğince ve seve seve yardımcı olmak isterim. Gerisi beni aşıyor. Yanlış bilgi vermek istemiyorum.
seius dedi: Hocam anlık olarak kullanabileceğim sonra da silebileceğim bana SMS gönderen site var mı? Kısacası sanal numaralar? Genişletmek için tıkla... Hocam hiç kullanmadım. Elimden bir şey elimden geldiğince ve seve seve yardımcı olmak isterim. Gerisi beni aşıyor. Yanlış bilgi vermek istemiyorum.
S seius Centipat Katılım 7 Mayıs 2024 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:38 #16 The Tribal Chief dedi: Hocam hiç kullanmadım. Elimden bir şey elimden geldiğince ve seve seve yardımcı olmak isterim. Gerisi beni aşıyor. Yanlış bilgi vermek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Canın sağ olsun.
The Tribal Chief dedi: Hocam hiç kullanmadım. Elimden bir şey elimden geldiğince ve seve seve yardımcı olmak isterim. Gerisi beni aşıyor. Yanlış bilgi vermek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Canın sağ olsun.