Selam, geçenlerde bir konu açmıştım ve maksimum 5-5.5k bütçe ile telefon tavsiyeleriniz istemiştim. Şu anda 3 adet Samsung modeli arasında kaldım, hangisini tavsiye edersiniz? 1- Samsung M51, bunun kalınlığı fazla gibi duruyordu fakat beğenmeye başladım, yalnız tek sorun kamerasının pembe çektiğini ve uygulama girişlerinde son güncelleme sonrası lag olduğunu söyleyenler var son günlerde. 2-Samsung A52 bu daha çıkmadı, birkaç haftaya çıkacak sanırsam. Özellikleri ve özellikle tasarımı çok ilgimi çekti, 4bin fiyatı var fakat düşebilir ileride. (dolar kurundan dolayı ne olur bilmiyorum fiyatlar) 3-Samsung S20 (düz S20 olan) yaşadığım yerdeki Turkcell'de bunu 5.400TL'ye veriyorlar, yalnız neden bu kadar indirim aldı bilmiyorum, acaba sorunlu diye mi yoksa eskimeye başladı diye mi indiriyorlar fiyatını? Özellikle S20 fan Edition olanda dokunmatik ve ısınma sorunundan çok bahsedilmiş. Bu sadece FE olanda mı var yoksa düz S20 de de böyle sıkıntılar var mı? O kadar para verip bir de böyle sıkıntılarla uğraşmak istemem. Özetle hangisini tavsiye edersiniz, dediğim gibi başka model tavsiyesi istemiyorum bu üçü arasında seçim yapacağım tahminen.